1500 TL'ye kadar gamepad önerisi

• Konuyu başlatan kfrkan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 2.884
Hocam pembe girmişti bende beğenemedim ondan dolayı bunu alsam çok mu riskli olur alsam.
Yeşil de girdi sonradan kaçırdın sanırsam. Bence rengine bakmadan almalıydın. Geceyi yine bekle. Girerse al. Çünkü Amazon + Microsoft garantili olacak. Eğer ki gelenin rengini beğenmezsen Aliexpress gibi yerlerden istediğin rengin plastiğini alabilirsin.

İlla ki Türkiyeden alacağım dersen şans işi yani. Yarın bir gün bir şey olur en basitinden drift olur uğraşırsın yani.

Yeşil de girdi sonradan kaçırdın sanırsam. Bence rengine bakmadan almalıydın. Geceyi yine bekle. Girerse al. Çünkü Amazon + Microsoft garantili olacak. Eğer ki gelenin rengini beğenmezsen AliExpress gibi yerlerden istediğin rengin plastiğini alabilirsin.

İllaki Türkiye'den alacağım dersen şans işi yani. Yarın bir gün bir şey olur en basitinden drift olur uğraşırsın yani.

Harbi mi ya yeşili görmedim kaç gibi girdi yeşil?

Harbi mi ya yeşili görmedim kaç gibi girdi yeşil?
Hatırlamıyorum da girdi yani onu biliyorum. Yine bekle pembe olsa da al derim. Pembe de çok güzel aslında. Dediğim gibi eline gelince beğenmezsen 100-200TL'ye kılıf veya direkt plastik parçasını alırsın istediğin rengin. Amazon + Microsoft garantisi daha değerli şahsen.

Plastik kaliteli olur mu?

Hocam bu arada yeşil kaçta girdi hatırlarsan çok iyi olur sırf onun için sabaha kadar ayakta kalmak istemiyorum ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı