MSI veya yine 9. Nesil ama ithalatçı garantili.Peki girmezse hangi kolu almalıyım bu bütçede?
MSI veya yine 9. Nesil ama ithalatçı garantili.Peki girmezse hangi kolu almalıyım bu bütçede?
MSI veya yine 9. nesil ama ithalatçı garantili.
İşte dostum sana al dedim Amazondan... Dün girdi almışsındır umarım.Hocam ban vardı konuşamadım kusura bakmayın. İthalatçı garantili almak riskli diyorlar.
İşte dostum sana al dedim Amazon'dan... Dün girdi almışsındır umarım.
Yeşil de girdi sonradan kaçırdın sanırsam. Bence rengine bakmadan almalıydın. Geceyi yine bekle. Girerse al. Çünkü Amazon + Microsoft garantili olacak. Eğer ki gelenin rengini beğenmezsen Aliexpress gibi yerlerden istediğin rengin plastiğini alabilirsin.Hocam pembe girmişti bende beğenemedim ondan dolayı bunu alsam çok mu riskli olur alsam.
Yeşil de girdi sonradan kaçırdın sanırsam. Bence rengine bakmadan almalıydın. Geceyi yine bekle. Girerse al. Çünkü Amazon + Microsoft garantili olacak. Eğer ki gelenin rengini beğenmezsen AliExpress gibi yerlerden istediğin rengin plastiğini alabilirsin.
İllaki Türkiye'den alacağım dersen şans işi yani. Yarın bir gün bir şey olur en basitinden drift olur uğraşırsın yani.
Hatırlamıyorum da girdi yani onu biliyorum. Yine bekle pembe olsa da al derim. Pembe de çok güzel aslında. Dediğim gibi eline gelince beğenmezsen 100-200TL'ye kılıf veya direkt plastik parçasını alırsın istediğin rengin. Amazon + Microsoft garantisi daha değerli şahsen.Harbi mi ya yeşili görmedim kaç gibi girdi yeşil?
2 falandır ya. Pembeyi de alabilirsin pembe de iyi.Plastik kaliteli olur mu?
Hocam bu arada yeşil kaçta girdi hatırlarsan çok iyi olur sırf onun için sabaha kadar ayakta kalmak istemiyorum ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.