Bunu kaçırmayın. TR'de 2800TL.Amazon.com.tr Kaçırma, indirime girdi. @kfrkan
Bunu kaçırmayın. TR'de 2800TL.Amazon.com.tr Kaçırma, indirime girdi. @kfrkan
Bunu kaçırmayın. TR'de 2800TL.
Gece 1600TL'di.Hocam arkadaş 1500 TL demiş neredeyse 2 katı fiyatına gamepad söylemişsiniz![]()
Gece 1600TL'di.
Fiyat olarak o civarda tutma sebebim 2 tane alacak olmam. Monster kollardan memnunum ama yetkili servisi dışında yapan yer var mı bilmiyorum. Analog düzenine alıştığım için sol analog yukarıda oynayabilir miyim bilmiyorum. Ondan hep aynı düzende kollara bakıyorum.Hocam arkadaş 1500 TL demiş neredeyse 2 katı fiyatına gamepad söylemişsiniz![]()
Gece 1600TL'di.
Fiyat olarak o civarda tutma sebebim 2 tane alacak olmam. Monster kollardan memnunum ama yetkili servisi dışında yapan yer var mı bilmiyorum. Analog düzenine alıştığım için sol analog yukarıda oynayabilir miyim bilmiyorum. Ondan hep aynı düzende kollara bakıyorum.
Geceyi bekle yine indirime girer. Xbox 9. Nesil alırsın.Hocam MSI gg Force GC20 alınır mı?
MSI gg Force GC20 adlı kolu öneriyorlar formda ona bakmayı düşünüyorum sende bir bak istersen dostum.
Geceyi bekle yine indirime girer. Xbox 9. nesil alırsın.
1700.Kaç TL?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.