1500 TL'ye kadar gamepad önerisi

Luzz

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, Banggood üzerinden 8BitDo Ultimate 2C kablosuz sipariş ettiğim ağustos başında. Ancak ürünün stoka girmesi yılan hikayesine döndü. Her gün gönderim tarihi +1 atıyor, 1 ay olacak daha kargolanamadı bile. O nedenle iptal etmeyi düşünüyorum. Yerine muadil olarak 1500 TL'ye kadar önerebileceğiniz hangi kol var? Kablosuz arıyorum. PC'de ve Steam Link'te oynayacağım. O nedenle 2.4 GHz dongle olmasını tercih ederim elimde Bluetooth adaptörüm olmadığı için. GameSir Nova Lite önerir misiniz? Yurt dışından da sipariş verebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Bunun dongle ı yok Bluetooth ile veya kablolu kullanacaksan iş görür.
Dongle istersen bütçeyi arttırman gerekecek.
Dongle ile başka bir gamepad isterseniz de 8BitDo kadar olmasa da.

Herkese selamlar, Banggood üzerinden 8BitDo Ultimate 2C kablosuz sipariş ettiğim ağustos başında. Ancak ürünün stoka girmesi yılan hikayesine döndü. Her gün gönderim tarihi +1 atıyor, 1 ay olacak daha kargolanamadı bile. O nedenle iptal etmeyi düşünüyorum. Yerine muadil olarak 1500 TL'ye kadar önerebileceğiniz hangi kol var? Kablosuz arıyorum. PC'de ve Steam Link'te oynayacağım. O nedenle 2.4 GHz dongle olmasını tercih ederim elimde Bluetooth adaptörüm olmadığı için. GameSir Nova Lite önerir misiniz? Yurt dışından da sipariş verebilirim. Şimdiden teşekkürler.
Anlamadığım bir şey var, artık yurt dışından 30 Euro üstü ürün getirilemezken 1500 TL'lik ürünü nasıl sokmayı planlıyordunuz?

Bunda anladığım kadarıyla dongle yok. Önerebileceğiniz harici bir dongle var mı?

Bunun dongle ı yok Bluetooth ile veya kablolu kullanacaksan iş görür.
Dongle istersen bütçeyi arttırman gerekecek.
Dongle ile başka bir gamepad isterseniz de 8BitDo kadar olmasa da.
Ultimate 2C siparişim aktif halen, Ultimate C ve 2C arasındaki fark nedir? Nova Lite alternatiflerim arasında zaten mesajımda belirttiğim üzere. 2C ile kafa kafaya deniyor incelemelerde.

Anlamadığım bir şey var, artık yurt dışından 30 Euro üstü ürün getirilemezken 1500 TL'lik ürünü nasıl sokmayı planlıyordunuz?
Aktif siparişimi mi yoksa 1500 TL'ye yeni yurt dışı sipariş olanağımı mı soruyorsunuz? Çin'den %60 vergi + taşıma ile toplamda 1500 TL demek, baz hali ile 30 eurodan az demek. Aktif siparişim de 1200 TL, o da takılmıyor.

Ultimate 2C siparişim aktif halen, Ultimate C ve 2C arasındaki fark nedir? Nova Lite alternatiflerim arasında zaten mesajımda belirttiğim üzere. 2C ile kafa kafaya deniyor incelemelerde.
Pardon mesajınızı okumamıştım. Ultimate 2C hakkında bilgim yok ama GameSir Nova Lite kullanan biri olarak tavsiye ederim üzmez. Nova Lite, Ultimate C'den bir tık alt diye biliyorum. Kablolu Ultimate C ile karşılaştırılıyor genel de. Kablosuz isteyen bunu alıyor. Eğer Ultimate C'ye para çıkartmazsanın en iyi alternatif o olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı