1500 TL'ye kadar gamepad önerisi

egecabbar

Centipat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Fantech shooter 3 kullanıyorum

Ölü bölge oldukça az. Pek çok farklı kol deneme imkanım oldu (Bana ait olmayan). Bazı kollarda dokunmatik denebilecek kadar hassas R2 L2 tuşu var. Bunda öyle bir durum söz konusu değil. Şarj etmede istisnai bir durum yok. Type-C uç ile şarj edebilirsin. Kutusunun içinden kablo çıkıyor zaten. Onun dışında şarj süresi olarak beni götürüyor ki ben günde 5-6 saat bilgisayar oynayan bir insanım. Kullanıyorum, şarja takıyorum, dolunca da çıkarıyorum. En büyük eksisi cihaz veya uygulama üzerinden kalan şarj seviyesinin görünmemesi. Bayağı ne kadar şarjın kaldığını göremiyorsun. Ben bu yüzden günlük şarj ediyorum cihazı. 2. gün bir 6 saat daha kullansam şarjım yeter mi bilmiyorum, işimi riske atmıyorum. Dungle üzerinden de hiç sorun yaşamadım. Şimdiye kadar gerek FPS türünde, gerek 2D, gerek te yarış türünden pek çok oyunu kablosuz olarak oynadım. Gecikme gibi bir problem yaşamadım. Ek olarak da bluetooth yok cihazda.

Fantech shooter 3 kullanıyorum

Ölü bölge oldukça az. Pek çok farklı kol deneme imkanım oldu (Bana ait olmayan). Bazı kollarda dokunmatik denebilecek kadar hassas R2 L2 tuşu var. Bunda öyle bir durum söz konusu değil. Şarj etmede istisnai bir durum yok. Type-C uç ile şarj edebilirsin. Kutusunun içinden kablo çıkıyor zaten. Onun dışında şarj süresi olarak beni götürüyor ki ben günde 5-6 saat bilgisayar oynayan bir insanım. Kullanıyorum, şarja takıyorum, dolunca da çıkarıyorum. En büyük eksisi cihaz veya uygulama üzerinden kalan şarj seviyesinin görünmemesi. Bayağı ne kadar şarjın kaldığını göremiyorsun. Ben bu yüzden günlük şarj ediyorum cihazı. 2. gün bir 6 saat daha kullansam şarjım yeter mi bilmiyorum, işimi riske atmıyorum. Dungle üzerinden de hiç sorun yaşamadım. Şimdiye kadar gerek FPS türünde, gerek 2D, gerek te yarış türünden pek çok oyunu kablosuz olarak oynadım. Gecikme gibi bir problem yaşamadım. Ek olarak da bluetooth yok cihazda.
Kasanın arkasına takınca mesafeden dolayı gözle görülür bi gecikme oluyor bende. Soldaki titreşim motoru ve lb tuşu bozuldu. İlk geldiğinde stick drift vardı. Şarjı da 125 hzlik gamepadlere göre kısa bitiyor bence. 125 Hzlik bi gamepadle tek şarjda god of war ragnarök bitirmiştim bunda ghost of tsushima oynadım sadece, 3-4 defa şarj ettim oynadığım süre boyunca.

Kasanın arkasına takınca mesafeden dolayı gözle görülür bi gecikme oluyor bende. Soldaki titreşim motoru ve lb tuşu bozuldu. İlk geldiğinde stick drift vardı. Şarjı da 125 hzlik gamepadlere göre kısa bitiyor bence. 125 Hzlik bi gamepadle tek şarjda god of war ragnarök bitirmiştim bunda ghost of tsushima oynadım sadece, 3-4 defa şarj ettim oynadığım süre boyunca.
Alalı 5-6 ay kadar oluyor. Ben bir problem yaşamadım. Biraz da şans işi :D şarj konusunda evet büyük bir eksisi var ama ben bunun dışında kaliteli buldum kolu.

GANKSENİNLE koduyla 200 düşüyor.
Aliexpress'ten baktım bu modele de, attığımın yani bütçemin yarı fiyatına geliyor hoşuma gitti açıkçası.

Vergisiyle daha pahalıya geliyor mu bilmiyorum ama şunu tavsiye ederim.

Bu model maalesef bütçemi aşıyor 2000 TL civarına hatta üstüne denk geliyor, atılan diğer modeller nasıldır? Bir de 8Bitdonun ultimate 2c modelide var attığımın bi düşüğü sanırım, o da Fantech ve Machenike ile aynı fiyatta sayılır.

Başka bir konuda şu modeli gördüm 600 liraya denk geliyor, eğer beni üzmeyecek bir modelse direk çekip geçeceğim.
Bir de yanında Lenovo S02 vardı ama ikisi de iyidir diyorlardı, zaten fiyatları da yakın.

Son düzenleme:
Merhaba gamepad almayı planlıyorum, yurt dışından Almanya'dan alma şansım var ve AliExpress'te diğer konulardan gördüğüm şu model gözüme çarptı.
Ne düşünüyorsunuz? Başka tavsiyeniz var mı?
ATK Battle Axe Oyun Kolu
https://gank.com.tr/machenike-g1-tri-mode-hall-effect-siyah-gamepad 200tl indirimide var sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı