1500 TL'ye kadar gamepad önerisi

hocam oynamaya başlamak istiyorum stok ne zaman yenilenecek ile ilgili mail attım 1hafta önce dönüş yapmadılar

bunu çok fazla gördüm fakat zaten maxın maxındayım bütçe anlamında g710 düşünüyorum bilindik ama herkes gömmeye başlıyor bir yerden sonra

hocam birde şöyleki

bunun gibi dualshocklar var yorumlarıda fana değil hevesimi alıp bırakma gibi bir ihtimalimde var öyle çok parada vermek istemiyorum :D
Bence değmez hocam. En kötü temuda ara ara easysmx x15 stoklara giriyor. Vergiyle beraber 1100-1200 yapıyor. Bir de canlı destekten %20 indirim alın, daha uyguna gelsin. En düşük bu şekilde alın hocam bence. Daha altı pek güvenilir değil.

Hocam oynamaya başlamak istiyorum stok ne zaman yenilenecek ile ilgili mail attım 1hafta önce dönüş yapmadılar.

Bunu çok fazla gördüm fakat zaten Max'ın maxındayım bütçe anlamında G710 düşünüyorum bilindik ama herkes gömmeye başlıyor bir yerden sonra.

Hocam bir de şöyleki.

Bunun gibi DualShock'lar var yorumları da fana değil hevesimi alıp bırakma gibi bir ihtimalimde var öyle çok parada vermek istemiyorum :D

Hocam onlarin kaliteleri gercekten guzel olmuyor benim arkadasta vardi gercekten guzel degil ve tuslari teker teker bozulmaya basliyor genelde ama millet ucuz oldugu icin surekli yenisini alip devam ediyor.

Eger butceniz gercekten Max ise sahibinden de kapali kutu satanlar var 1500 civarlarinda ve bunun bir alt modeli olani da (gene kablosuz ama ekstra ozellestirilebilen tuslari yok, hall effect degil) 1000 TL civarlarina satiyorlar.

Eskiden 1500TL altina cok guzel gamepadler vardi ama 30 euro siniriyla hepsi toz oldu. Belki baska guzel modeller de vardir arkadaslarin bildigi ama ben bunu kullandim ve bunu biliyorum.

Hocam onlarin kaliteleri gercekten guzel olmuyor benim arkadasta vardi gercekten guzel degil ve tuslari teker teker bozulmaya basliyor genelde ama millet ucuz oldugu icin surekli yenisini alip devam ediyor.

Eger butceniz gercekten Max ise sahibinden de kapali kutu satanlar var 1500 civarlarinda ve bunun bir alt modeli olani da (gene kablosuz ama ekstra ozellestirilebilen tuslari yok, hall effect degil) 1000 TL civarlarina satiyorlar.

Eskiden 1500TL altina cok guzel gamepadler vardi ama 30 euro siniriyla hepsi toz oldu. Belki baska guzel modeller de vardir arkadaslarin bildigi ama ben bunu kullandim ve bunu biliyorum.
Bi altı hangisi hocam link atabilir misiniz ?

Hocam bu da stoklarda yok :/

Başka önerebileceğiniz marka gamepad var mı?

Yok hocam maalesef.

Hocam fazla

Hocam satıcıyla biraz pazarlık yapıp 1400 e indirin. Yaklaşık 100 lira da pg komisyonu olur 1500 e almış olursunuz.
Haha ayni urune ben baktim hatta arkadas icin sordum kargolamaya razi mi diye.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-03-09 233547.png
    Screenshot 2025-03-09 233547.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Geri
Yukarı