jax teller fanboyu
Megapat
- Makaleler
- 1
Yok mu? Tamam. Uyduruk malzeme kullanılan monitör alacağıma aynı fiyata taş gibi ASUS monitör niye almayayım?Anlaşılan oyun camiası ile pek bir ilgin yok zira olsaydı böyle bir yorum yapamazdın
James Donkey çok popüler bir markadır. Sadece ülkemizde fazla bilinmiyor.
İyi falan değil. Uyduruk malzeme kullanımı söz konusu.Evet bende biliyorum kulaklık SSD monitör herkes var ama be bilim arkadaşım onu kullanıyor çok memmun o yüzden dedim ve ASUS de iyi yani ve James Donkey'den bence daha iyi ama James Donkey de iyi bayağı
Merhabalar, öncelikle ben genellikle FPS tarzı oyunlar oynayan biriyim. 120Hz, 144 Hz veya 165 Hz monitörlere bakıyorum. Tepki süreleri 1ms, 4ms veya 5ms gibi değerlere sahip olabilir. Arada sırada Single Player oyunlarda oynamaktayım (Witcher 3, Metro, Tomb Raider vs.). Ortalama standartlara sahip bir monitör olsa benim için yeterlidir. Önerilerinizi bekliyorum.
Benim bakmış olduğum birkaç monitör:
1) https://www.hepsiburada.com/aoc-g24...-hd-monitor-p-HBV00001162AG?magaza=Techburada
2) https://www.hepsiburada.com/acer-eg240y-pbipx-23-8-165hz-2ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led-monitor-um-qe0ee-p07-p-HBV000011FPHZ?magaza=BOZDAN Teknoloji&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA962BBhCzARIsAIpWEL1kDwMIeRtfuFiW6Ggax2ZikDxMQTYdlQ-iWlCNVkS1M0k_O1fur0saAoyoEALw_wcB
3) https://www.hepsiburada.com/lenovo-g24-10-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-fhd-gaming-led-monitor-65fdgac2tk-p-HBV00000TJJBE?magaza=GTI Bilişim
Sponsorlar, reklamlar... Donanım arşivi kanalının sahibine gidip "JD alınır mı?" diye sorun yüz yüze. Yüzünüze "çöp" diye yapıştıracak. Böyle videolar hiçbir şeyi belirlemiyor. 144 Hz, 1 ms değiniyor ama her monitörde olabilecek bir şey bu. Uyduruk malzeme kullanımı söz konusu diyorum, ASUS'a bile JD öneriyorsunuz. Gerçekten garip.
James Donkey JD24FG1MS144 24
James Donkey Jd24fg1ms144 24'' 1ms 144hz Full Hd Freesync Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Asus fanlığını bırakıp biraz doğruları konuşmak gerek. Ben arkadaşın bütçesine göre en iyi monitörü bulmaya çalıştım. Malzeme kalitesi çöp diyorsun ki değil ama öyle varsayarsak bile bu arkadaş monitörün üstünde tepinmeyecek. Malzeme kalitesi adam gibi kullanana gayet uygun.Sponsorlar, reklamlar... Donanım arşivi kanalının sahibine gidip "JD alınır mı?" diye sorun yüz yüze. Yüzünüze "çöp" diye yapıştıracak. Böyle videolar hiçbir şeyi belirlemiyor. 144 Hz, 1 ms değiniyor ama her monitörde olabilecek bir şey bu. Uyduruk malzeme kullanımı söz konusu diyorum, ASUS'a bile JD öneriyorsunuz. Gerçekten garip.
James Donkey JD24FG1MS144 24
James Donkey Jd24fg1ms144 24'' 1ms 144hz Full Hd Freesync Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
10/10 monitör 1.457 TL indirimde.
ASUS fanı mıyım ben sence? Aynı fiyata ASUS almak varken niye JD alayım?Asus fanlığını bırakıp biraz doğruları konuşmak gerek. Ben arkadaşın bütçesine göre en iyi monitörü bulmaya çalıştım. Malzeme kalitesi çöp diyorsun ki değil ama öyle varsayarsak bile bu arkadaş monitörün üstünde tepinmeyecek. Malzeme kalitesi adam gibi kullanana gayet uygun.
Aynı fiyata çok daha sağlam ve bilindik bir marka var zaten burada. Forumda "James Donkey alınır mı?" gibisinden aratın. Bir tane bile övgü bulamazsınız.Jd almayı düşünmüyorum. Ben kalitesine güvenmediğim markalardan uzak duruyorum. Düşünce olarak çok özellikli olup kalitesiz ürün alacağıma az özellikli kaliteli bir ürün almayı tercih ederim. Önerin için teşekkürler.
2. linkte attığınız monitörü (Acer EG240y) kullanıyorum, çok memnunum. Öneriyorum.
Acer'ın kendi sitesine girip "VG240YS" diye aratırsanız özellikleri bulabilirsiniz fakat siteye girmiyor. Ben sizin yerinizde olsam ASUS alırdım. Taş gibi bir monitör kendisi. Ama Acer alacaksanız da Nitro olan monitörü önerebilirim. O da gayet güzel denilebilir.Gtg ve MPRT değerlerini nereden öğrenebilirim? Ayrıca güzel bir tercih olabileceğini düşünüyorum.