1500 TL'ye klavye ve mouse önerisi

Bütçe
1500

gomobile kablosuz mouse GM-MS-06​

Go Mobile öneririm kullanıyorum ve elimi hiç rahatsız etmedi çok rahat kullanılıyor çok düştü hiç sorun olmadı.

Ne olduğu ne kullandığı belirsiz öneriler körlemesine önerilerdir. Ergonomik bir fare olmamasının yanı sıra rezil bir sensöre ve gecikme değerlerine sahip olduğunu bas bas bağırıyor.

Bir de aydınlatması yok ama es geçilebilir bir özellik bana kalırsa. Hotswap olması bile yetiyor, ha ille de aydınlatma olacaksa ona göre de öneri yapabiliriz.
Evet hocam aydınlatma olucak ve bahsetmeyi unutmuşum numlock tuşları olursa iyi olur.Diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum öneriler için.Peki benim söylediğim klavye,mouse ile farkları nelerdir önerdikleri bizim?

Evet hocam aydınlatma olucak ve bahsetmeyi unutmuşum numlock tuşları olursa iyi olur.Diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum öneriler için.Peki benim söylediğim klavye,mouse ile farkları nelerdir?
Direk kötü bir set. MSI'in neredeyse tüm oyun ekipmanları kötü ayrıca ışıklı olup numlocklu olacak bu fiyat bandında kaliteli bir klavye yok. Alabileceğin en iyi seçenekte Dierya DK61 attığım.

Evet hocam aydınlatma olucak ve bahsetmeyi unutmuşum numlock tuşları olursa iyi olur.Diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum öneriler için.Peki benim söylediğim klavye,mouse ile farkları nelerdir?
İkinci el sitelerinden kapalı kutu / az kullanılmış Durgod K310'lara bakabilirsiniz %100 olacaksa. Diğer türlü sıfır olarak hiç aklıma gelmiyor, mouse olarak yine Haste kalabilir.

gomobile kablosuz mouse GM-MS-06​

Go Mobile öneririm kullanıyorum ve elimi hiç rahatsız etmedi çok rahat kullanılıyor çok düştü hiç sorun olmadı.

Saygıdeğer hocam, bu mouse hakkında ne düşünmektesiniz?
Almayı düşünüyorumda elime falan oturur değil mi ışıkları falanda cezbetti beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı