1500 TL'ye krampon önerisi

darkshark

Decapat
Daha fazla  
Defans oyuncusuyum, krampon almak istiyorum. İlk defa alacağım, çok yüksek bir miktar ödemeyi düşünmüyorum. Eğer vasat değillerse lescon Ares/Tempo/Mitra gibi kramponlar gördüm, ucuzlar. Bütçem 1K civarı, 1500'ün üstüne çıkmak istemem. Bu bütçeye güzel iş görür krampon var mıdır? Öneriniz nedir?

O markalar yerine bütçenin az üstüne çıkıp lotto al.

alınabilir ama 2 haftada bir falan böyle eğlencesine maç yapmak için kullanabilirsin bide pis burun vurmamaya dikkat et kramponun ucu gitmesin temiz kullan ve mağazada deneyerek al halı saha kramponunuda den normalinde denemek iste ayakkabıcıda veya yakınındaki bir FLO mağazasınada gidip lottoda deneyebilirsin şimdiden iyi eğlenceler

alınabilir ama 2 haftada bir falan böyle eğlencesine maç yapmak için kullanabilirsin bide pis burun vurmamaya dikkat et kramponun ucu gitmesin temiz kullan ve mağazada deneyerek al halı saha kramponunuda den normalinde denemek iste ayakkabıcıda veya yakınındaki bir FLO mağazasınada gidip lottoda deneyebilirsin şimdiden iyi eğlenceler
Zaten sadece haftada bir beden dersinde ve nadiren halısaha kullanıcam yakınımda FLO var deneyip alacağım sağolun

O markalar yerine bütçenin az üstüne çıkıp lotto al.
Önerdiğiniz modeli varmı hocam

Lescon tempo 2 baktım şuan
Söylediğiniz şartlar altında uygunmudur hocam

Son düzenleme:
Zaten sadece haftada bir beden dersinde ve nadiren halısaha kullanıcam yakınımda FLO var deneyip alacağım sağolun

uygundur lesconda iyidir ama dediğim gibi önemli olan temiz kullanmak

hocam güzel krampon ama uygunuda bulunabilir bence

O fiyata en iyi krampon Lotto'dur hocam

Lotto laser fg 5FX nasıldır hocam.

Hocam onun yerine Adidas F50 club fxg alabilirsiniz o krampon sadece gerçek çim için yapay çimde falan oynanmaz onunla ama dar kalıp olduğu için 1 numara büyük alabilirsiniz size kalmış size göre nasılsa öyle alın ayrıca Adidas daha iyi ama Adidas tam defans için değil biraz daha koşmalık bir krampon yani bek oynuyorsanız direk stoper değilseniz tercih edilebilir.

Hocam onun yerine Adidas F50 club fxg alabilirsiniz o krampon sadece gerçek çim için yapay çimde falan oynanmaz onunla ama dar kalıp olduğu için 1 numara büyük alabilirsiniz size kalmış size göre nasılsa öyle alın ayrıca Adidas daha iyi ama Adidas tam defans için değil biraz daha koşmalık bir krampon yani bek oynuyorsanız direk stoper değilseniz tercih edilebilir.

Daha çok bek oynuyorum hocam bu krampon guzelmis numarasini neye göre almam lazım ilk defa krampon aldığım icin bilmiyorum normalde 42 numara giyorum krampondada öyle mi almam lazim.

Daha çok bek oynuyorum hocam bu krampon guzelmis numarasini neye göre almam lazım ilk defa krampon aldığım icin bilmiyorum normalde 42 numara giyorum krampondada öyle mi almam lazim.
Hocam eğer ilerde oynayan bir bek iseniz kesinlikle adidas alın ayrıca 42 numara giyiyosanız da 43 almanızı tavsiye ederim kramponu kullanmışlığım oldu dar bi yapışı var 42 numara alırsanız sıkar veya küçük gelebilir boyutuda şu şekilde hesaplayabilirsiniz

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-20_215413004.png
    resim_2025-07-20_215413004.png
    126,3 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Geri
Yukarı