1500 TL'ye sistem önerisi

Xxxtentacion

Hectopat
Arkadaşlar maalesef imkanlar buna el veriyor. Bana 1500TL civarı bir sistem toplamanızı rica edeceğim. Sistem eski olsa da olur ama GTA 5, PUBG kaldırsın yeter. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bizle dalga geçmeye çalışıyorsun galiba elimde 780 Ti ve i7 2600K var bunlara anakart gerek diye konu açmışsın 2-3 hafta önce şimdi 1500 TL'ye sistem toplayın diyorsun. Kusura bakma ama konularında herhangi bir gerçeklik göremiyorum. Ayrıca bu bütçeye yukarıda da dendiği gibi konsol alınmalı.

@aroundtheoutside Babam bana bi sermaye verdi yaklaşık 3000 bin tl civarı ve benimde kenarda 2500 bin tl civarım vardı letgodan evdeki koltukları bir gün civarında sattım babamda dedi neden al sat yapmıyorsun bilgisayar alanında alıcı çok olduğu için bu yöne yöneldim bilgisayar hakkında çok az bir bilgim var o yüzden buraya yazdım inanmana gerek yok açıklamak istedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı