1500 TL'ye Sistem Toplama

Ritualist

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2012
Mesajlar
523
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
:confused:Savaş kapımızda ve dolar yüksek. Ben hemen satın almayacağım bir ay bekledikten sonra satın alacağım.
Bütçem 1500 TL

Hard disk yok listede onu eski bilgisayarımdaki 250 gb sata2 seagate harddiski kullanacağım Windows 7 ultimate (64) kurcağım ilerleyen zamanda bir ssd alacağım.

Vatan bilgisayardan 12 ay taksitle alacağım.

Bu sistemle Bf 3 ultra ayarlarda oynayabilir miyim ?
Biraz daha veya bu ekran kartının performansına yakın bir ekran kartı önerebilir misiniz ?
Bu sisteme göre 600W güç kaynağı ve bu model güç kaynağı sorun çıkarır mı ? (80Plus serfitikası olmasına özen gösterdim)
sqhg2.png


sqhy6.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla bütçeniz yok. Bu bütçeye Intel sistem toplamanız yanlış olur. AMD tabanlı bir sistem toplayıp ekran kartına ağırlık vermeniz lazım. Ayrıca Windows 7 devri bitti artık. Yeni bir sistem alıp Windows 7 kurarsanız yazık edersiniz. O yüzden Windows 8 kurmalısınız : https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html

Bütçenizi de tam olarak belirtirseniz arkadaşlar uygun önerilerde bulunacaktır.
 
Bütçem 1500 TL. Windows 8 hiç kullanmadım fiyatlarına da bakmadım ilerleyen zamanda Win 8'e terfi olacağım ama şimdilik Win 7 kullanmak istiyorum.

AMD işlemciler hakkında hiç bilgim yok onun için intel tercih ettim bu işlemci performansında Amd işlemci önerirseniz iyi olur Amd işlemciler biraz daha ucuz oluyor bildiğim kadarıyla.
 
Bütçeyi biraz aştı ama çok iyi bir sistem. Oyun için kullanacaksanız 250 GB az gelebilir.

Toplam (KDV Dahil):​
2.075,71 TL
*1.556,79 TL
 
İşlemci 6 çekirdekli, her çekirdek 3.5 Ghz hızda ve 14 mb önbellek mi ? :neo: Bellekler 4 GB olsa olur mu ?:(

Bir şey daha merak ediyorum bu kasanın içinde 600W güç kaynağımı oluyor yani hem kasayı hem güç kaynağını mı almış oluyoruz ?
 
Evet güç kaynağı da içinde oluyor kasanın. Bellek tercihi sana kalmış. RAM'ler 4 GB olsa olur diyeceğim de Vatan'da 4 GB'lık tek 1866 Mhz RAM yok. AMD FX serisi işlemciler 1866 Mhz RAM'lerle tam performansta çalıştığı için 1866 Mhz RAM alman lazım.
 
Belleklerin 8 GB olması bence daha iyi çünkü ileride yeniden bellek almanız gerekecek. Evet, kasayla beraber 600W bir güç kaynağı da geliyor.

Edit : Egemen abiden 5 saniye sonra mı ne attım mesajı galiba :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı