1500 TL'ye Valorant için fare önerisi

Bütçe
1500-5000
Orta diyebilirim yani standart bir el ya da küçüğe daha yakın sanırım. Şimdiye kadar kullandığım oyuncu farelerinin içinde Razer Viper Mini, Logitech G300s ve Logitech G203 var işte. Kibar elli kategorisine giriyor sanırım ellerim.

Viper Mini'ye en yakın hatta aynı dediğimiz mouse beastxdir.

Viper Mini'ye en yakın hatta aynı dediğimiz mouse beastxdir.
Ama son 3 kullandığım fare g300s hocam bozuldukça aldım aynısından. Yine alışırım gibi ama viper miniye ancak bu dediğiniz fareyi nereden satın alıyoruz ilk defa duyduğum marka bunlar benim pek bilmiyorum bu sektörü.

Ama son 3 kullandığım fare g300s hocam bozuldukça aldım aynısından. Yine alışırım gibi ama viper miniye ancak bu dediğiniz fareyi nereden satın alıyoruz ilk defa duyduğum marka bunlar benim pek bilmiyorum bu sektörü.
Yani fiziken nereden alabiliyoruz.

Yani fiziken nereden alabiliyoruz.

Videolarını izleyeyim bir hocam dediğim gibi ilk defa duydum bunu ben.

Videolarını izleyeyim bir hocam dediğim gibi ilk defa duydum bunu ben.

Piyasanın en iyisi diyebilirim.

Bu da alınır. Yalniz bunları size önerdim ama profesyonel değilseniz almaya değmez.

Piyasanın en iyisi diyebilirim.

Bu da alınır. Yalniz bunları size önerdim ama profesyonel değilseniz almaya değmez.
Profesyonel değilim tabii ki bu yaştan sonra :D amacım oyundan zevk almak, aslında bana kalsa logitech g303s alıp yine bozulana kadar kullanırdım. Ancak hem fiyatı eskisi gibi değil bozulunca yenisini al işi biraz sıkıntı hem de dediğim gibi stoklarda yok. Aslında ben alıştığım fareden devam etmekten yanayım genellikle.

Profesyonel değilim tabii ki bu yaştan sonra :D amacım oyundan zevk almak, aslında bana kalsa logitech g303s alıp yine bozulana kadar kullanırdım. Ancak hem fiyatı eskisi gibi değil bozulunca yenisini al işi biraz sıkıntı hem de dediğim gibi stoklarda yok. Aslında ben alıştığım fareden devam etmekten yanayım genellikle.
Aslında gladius 3 aimpointe de alışırsın.

Aslında Gladius 3 aimpointe de alışırsın.

G300s ölçülerini alıp karşılaştırabilirsiniz yazıyor sitede.

Aslında gladius 3 aimpointe de alışırsın.

G300s ölçülerini alıp karşılaştırabilirsiniz yazıyor sitede.
Hocam ölçülerden ziyade G300s'in şekli bir garip bunlardan şekil olarak bayağı farklı. Google'dan bakarsanız dediğimi anlarsınız şekil olarak ciddi bir fark var. Viper miniye gelince onu uzun zamandır kullanmıyorum ancak onun şekli daha çok Logitech 203 e benziyor. Ben şu sıralar Logitech g203'ü hiçbir şartta kullanamıyorum nedense sanırım alışmak lazım oyuna falan girmiyorum o yüzden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı