1500 TL'ye yan monitör önerisi

Bütçe
1500

oymakdeniz

Decapat
Monitör
yan monitör
Selam arkadaşlar, yan monitör arıyorum. Kalitesi hiç fark etmez; genelde kontrol etmem gereken farm yapılan oyunlar oynadığımdan ekranda açık kalması gerekiyor. Onları yaparken yanda video izlemek, Discord üzerinden mesajlaşmak falan istiyorum. En ucuzu bile işimi görür. Bütçem 1500 TL falan ama 1000 TL'lik bir monitörde de olurum.
Ufak bir isteğim var ama zorunluluğu yok:
  • Dik şekilde oturtabileceğim bir monitör varsa tadından yenmez.
  • Diyorsanız daha ucuza normal bir monitör de olur.

Ben çok aradım ancak sıfır bulamadım ya VGA çıkıyor ya da 19 inç 19 da o fiyat bile etmez yani bulabildiğim en ucuz monitör 2500 civarıydı sıfırda. Oda kasım indiriminde şu an 2800'lerde fiyatlar.

Yanlış bilmiyorsam yeni NVIDIA kartlarda dönüştürücü ile VGA DVI görüntü vermiyordu diye hatırlıyorum.

2. elde var ancak dikkatli olmak lazım ayrıca adam yine de çok kötü bir monitörü 1700-2000'lere koyuyor TN panel var mesela renkler çok kötü contrast ve parlaklık o kadar düşük ki berbat yani.

Yani sıfır almak en mantıklısı taksit vs ile.

0 bulman zor bit pazarlarına bakabilirsin ya da Sahibinden'den ikinci el alabilirsin.
Örnek olarak:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onitor-arcelik-l9tm4-monitor-1287570648/detay

Ben çok aradım ancak sıfır bulamadım ya VGA çıkıyor ya da 19 inç 19 da o fiyat bile etmez yani bulabildiğim en ucuz monitör 2500 civarıydı sıfırda. Oda kasım indiriminde şu an 2800'lerde fiyatlar.

2. elde var ancak dikkatli olmak lazım ayrıca adam yine de çok kötü bir monitörü 1700-2000'lere koyuyor TN panel var mesela renkler çok kötü contrast ve parlaklık o kadar düşük ki berbat yani.

Yani sıfır almak en mantıklısı taksit vs ile.

Bu nasıl?

Bu nasıl?

Ben şahsen o parayı vermem 19 inç çok kötü bu yan vs de iyi durmaz. ayrıca sağlam bir ürün olup olmadığı da meçhul yani daha çok bu güvenlik monitörü olur site yönetimleri alır.

Tercih senin ama benim kriterim en az 22 inç falan olmalı. Dik durunca düzgün olması için.

Yerinde olsam taksit ile bunu alırdım en azından gözün bozulmaz.

Ben şahsen o parayı vermem 19 inç çok kötü bu yan vs de iyi durmaz. Ayrıca sağlam bir ürün olup olmadığı da meçhul yani daha çok bu güvenlik monitörü olur site yönetimleri alır.

Tercih senin ama benim kriterim en az 22 inç falan olmalı. Dik durunca düzgün olması için.

Yerinde olsam taksit ile bunu alırdım en azından gözün bozulmaz.

Hocam aşırı pahalı. Sadece yazı okumak amaçlı alacağım dik durmasada bozmaz gibi.

Benim attığım ile sizinkinin arasındaki fark nedir hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı