15000 TL bilgisayar toplama

Bütçe
15.000TL
Bu 3ünün arasından hangisi sizce.

Kodlama ağırlıklı olacak ona göre söyler misiniz?

R5 5600X olan sistemi almanızı öneririm yazılım ve oyun tarafında işinizi rahatlıkla görür.

Dostum, ortada önerilecek bir şey yok. Önerilenler zaten senin için ideal ürünler. Ne daha yukarısını alabilirsin, ne daha ucuza başka yerlerde bulabilirsin. Max oynayacağı 500 lira aynı bileşenlere sahip donanımlar için. Fikirler basit daha çok oyun odaklıysan 3060 Ti olan, genel kullanım odaklı, hem oyun hemde yazılımda beni çok daha seri hale getirsin diyorsan tabii ki R5 5600X faktörü ile 3060'lı versiyon. Ha arkadaşın yukarıda bahsettiği gibi eğer 3-5 ay sonra tekrar bütçe ayırıp +1000TL felan daha koyarım derseniz 3060 Ti olan sistemi alıp, ilerleyen zamanlar işlemciyi satıp 5600X alırsın. Ekran kartı performansınla 8-10% artış sağlarsın en azından oyunlar için.

Herkese teşekkürler 5600x li olan sistemi alicam sanirim.
Hocam öneriniz için çok sağ olun.

İşlemciye daha çok ağırlık veren oyunlar oynuyorsan (+144FPS) bir de bu var.

Bu sistemin siparişini verdim sağ salim kavuşurum Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:
Herkese teşekkürler 5600x li olan sistemi alicam sanirim.

Hayırlı olsun, şimdiden iyi oyunlar.

Herkese teşekkürler 5600Xli olan sistemi alacağım sanirim.

Nasıl hocam memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. Özelleştirme olarak ne seçtiniz? Kasanızdan ve güç kaynağından memnun musunuz?

Nasıl hocam memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum. Özelleştirme olarak ne seçtiniz? Kasanızdan ve güç kaynağından memnun musunuz?

1727698740482.png

Sistem bu hala kullanmaktayım hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana zorlayıcı oyunlar oynamıyorum fakat Valorant oynarken işlemci 80 dereceyi hiç görmedi ve o dolar kurunda iyi ki almışım diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı