15000 TL civarında sistem toplama

Bütçe
15000 tl

dquezz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, konumuz başlıkta da yazdığı gibi, 15.000 TL civarında ve fazla yukarı çıkmayacak bir sistem. Bu konularda pek bilgim yok. Ayrıca, diğer konularda Trendyol gibi yerlerden almamayı önermişsiniz. Nedenini açıklarsanız sevinirim.

Zaten sadece kasa istiyorum elimde bir tane çöp var onun parçalarıyla idare ediyorum yavaş yavaş da dış donanım parçalarını alacağım

Zaten sadece kasa istiyorum elimde bir tane çöp var onun parçalarıyla idare ediyorum yavaş yavaş da dış donanım parçalarını alacağım

O zaman attığımı alabilirsiniz 14Bin TL'ye.
Eğer çıkarsa 17 Bin TL'ye RX6600 bakabilirsiniz.

Bence iki öneride güzel. Ama Ryzen olan sistem daha iyi. Bütçen uyuyorsa onu al derim.

Teşekkür ederim bir de bir sorum olacak Zeiron Zgx25 Ryzen 5 3600 32GB 3200MHz Ram 512GB SSD RX550 GDDR5 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu sistemin kötü noktası nedir forumda bu sisteme çok kötü demişleri kötü noktası nedir?

Teşekkür ederim bir de bir sorum olacak Zeiron Zgx25 Ryzen 5 3600 32GB 3200MHz Ram 512GB SSD RX550 GDDR5 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu sistemin kötü noktası nedir forumda bu sisteme çok kötü demişleri kötü noktası nedir?
bilgi almak için söylüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı