15000 TL Hazır Sistem Önerisi

emreatabeys

Kilopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    35,1 KB · Görüntüleme: 97
İlk seçenek: ULTIMA-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
İkinci seçenek (fakat işlemci 5600 yapılmış ve M.2 SSD'si değiştirilmiş hali): Hero 5A - Game Garaj

Bu iki seçenek arasında kaldım. GameGaraj'da kinin modifikasyonlu halinin resmini ekledim. Bu paralara yani 14-15k bandın da daha iyi bir seçenek varsa önerebilirsiniz fakat NVIDIA kart almak istiyorum RX önermezseniz sevinirim.
İlla da nvidia diyorsanız ikinci seçeneği tercih edin.

O bütçede 3060ti bulunmaz mı ya? Amd istemiyorsunuz ama bu bütçede 3060ti'dan güçlü 6700xt kart varken 3060 değil 3060ti'a yönelinmeli kesinlikle. 3060 bir tık zayıf bir kart.

Hocam Hero sistemde işlemci 5600 - kasa Aquaris - SSD 1TB P3 seçip alabilirsiniz tam 15K tutuyor. Bütçe varsa Tİ yapmanız daha iyi olur.

O bütçede açıkça daha iyi olan bu sistem var şu ön yargıyı kırmanızı tavsiye ederim hocam.

Siz söylemeden söyleyeyim. Eğer doğru driverları kurarsanız 6000 serisinde wattman hatası ile karşılaşmazsınız.

O bütçede açıkça daha iyi olan bu sistem var şu ön yargıyı kırmanızı tavsiye ederim hocam.

Siz söylemeden söyleyeyim. Eğer doğru driverları kurarsanız 6000 serisinde WattMan hatası ile karşılaşmazsınız.

Arada dağlar kadar fark olur mu 700 TL bütçe mi aşıyor atığınız sistem.

GameGaraj Hero 5a?

3060 Ti alsam işlemci 5500 kalsa bile 16k tutuyor bütçemi aşma imkanım bulunmuyor maalesef.

Hocam Hero sistemde işlemci 5600 - kasa aquaris - SSD 1TB P3 seçip alabilirsiniz tam 15k tutuyor. Bütçe varsa Ti yapmanız daha iyi olur.

Tavsiye için sağ olun kasa değişikliğindeki sebebi acıklama şansınız var mı?

Dostum sen önce bir karar ver ne alacağına bütçende en mantıklı sistemler AMD olur.

15 k geçmeden önerebileceğin RX sistemi atar mısın bir düşüneyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı