15000 TL ile konsol & bilgisayar vs bilgisayar

PS5 fiyatları yeni yılda düşerse veya yurt dışından getirtebilirseniz PS5 + Bilgisayar öneririm. Bilgisayara GamePass alırsınız, PS'de de exclusiveleri takasla vs oynarsınız mis gibi.

PS exclusiveleriyle ilgilenmiyorsanız, özel olarak laptop gerektirmiyorsa işleriniz bütün parayı masaüstüne yatırabilirsiniz.

Ama uyarayım, özellikle PS4'ünüz yoksa, şu anda PlayStation exclusiveleri içerisinde hiçbir bilgisayar oyununda bulamayacağınız kalitede onlarca birikmiş oyun var sizi bekleyen.

Sık taşıyacağınız ince bir laptop ihtiyacınız varsa, ve genel olarak iyi oyunlar oynamak istiyorsanız, 4K TV varsa Series X + Laptop, yoksa Series S + Laptop. Veya PS5 + Oyuncu Laptopu. PS5 + oyun oynayamayacağınız bir laptopu şahsen önermem çünkü exclusive dışındaki oyunlar inanılmaz masraflı olur bilgisayarda oynayamayınca. İyi bir internetiniz varsa ince laptop + monitör + GeforceNow + PS5 de muhteşem bir kombinasyon tabii ki.

Kısaca, çok fazla faktör var.
 
Ama masaüstü alırsam sisteme monitör bir de ekipmanlar dahil oluyor. Konsolun yanında da Forza Horizon 4 bir de 1 yıllık EA acces veriyor.
Televizyonum 1080p
 

Geri
Yukarı