15000 TL İş Amaçlı Sistem Toplama

Kasa olarak da o zaman h500p diyelim. Ssd olarak ne taksak yeridir? 1 adet m.2 Nvme 1 TB taksak yeterli midir? Yoksa ekstra başka bir ssd gereksinimi varmıdır? HDD 4 TB barracuda 7200 iş görür mü?

Kasa olarak da o zaman h500p diyelim. Ssd olarak ne taksak yeridir? 1 adet m.2 Nvme 1 TB taksak yeterli midir? Yoksa ekstra başka bir ssd gereksinimi varmıdır? HDD 4 TB barracuda 7200 iş görür mü?
SSD olarak boyut kısmına siz karar verin, yapıcağınız işler ne kadar boyut kaplar en iyi siz bilirsiniz. Böyle bir sisteme HDD pek tavsiye etmem, Samsung 970 EVO M.2 modellerinden birisini takın bence, eğer yetmezse bütçeyi aşma durumunda HDD takılabilir.

4K Render alınacağı için proje boyutları yüksek olacaktır o sebepten dolayı hdd illa ki işimize yarayacaktır fakat ssd olarak 970 Pro ile Evo arasında ne gibi farklar var hangisini alsak yeridir?

4K Render alınacağı için proje boyutları yüksek olacaktır o sebepten dolayı hdd illa ki işimize yarayacaktır fakat ssd olarak 970 Pro ile Evo arasında ne gibi farklar var hangisini alsak yeridir?
Hız olarak fark var , burda video var bak istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toshiba, yeni özellikle P300 gayet fiyat/performans ve kaliteli sessiz. Bende WD 6 TB Blue var hiç sesini duymadım maşallah.
Ya ses duyulmaz zaten ben uzun süredir Seagate barracuda 7200 rpm kullanıyorum ama herhangi bir sesini duymadım. Arkadaş diyince biraz şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…