15000 TL laptop önerisi

Bütçe
15000
Tulpar T7 19.7 düşünebilirsiniz normal Monster modellerinden farklı olarak çok daha kaliteli bir kasa kullanıyorlar. Model aynı zamanda yurtdışında XMG Neo 17 olarak satılıyor ve beğenilen bir kasa. Diğer kasalara bulaşmayın, bu model gayet iyi.
Benim attığım. Anlatamıyoruz ki bir firmanın her ürünü kötü veya iyi değildir diye. Bunun gibi kaliteli olanlar da var.
 
Hiç bir sorunu yaşamadım sadece 5 saniyeliğine 92 dereceyi yaşadım gerisi 81 derce klavye kaliteli,ölü piksel yok.Monster'i kötülemeyi bırakın. @Odyofil

Bence biraz eleştiri de yapın. Gerçekler ortada şikayet var sitesine bir baksanız anlarsınız. Hep aynı problemler anakart, ekran kartı, klavye vb. Ben msi kullanıyorum ben bile bu kadar fanboy değilim. Birde msi kullanıcılarına fanboy derler.
 
3 Aylık cihazın niye termal macun bakımı yapılsın. Bir yere gidecekti bana bıraktı bayağı da oyunu vardı dedi ki oynayabilirsin, PUBG Steam'e girdim FPS falan da iyiydi ama 90 derecelere çıkınca direk kapattım cihazı. O alana kadar da açmadım hiç. İyi ki şansına ölü piksel falan çıkmadı. Ayrıca klavyesi de gerçekten kalitesiz. Bence monster düşük bütçeye alınmalı. 6000 - 7000 lira bütçesi olanlara bende öneriyorum.
Çok doğru, Monster düşük bütçe için bir kabus olabilir. 10-15 bin üstündeki cihazları kaliteli ama.
 
Çok doğru, Monster düşük bütçe için bir kabus olabilir. 10-15 bin üstündeki cihazları kaliteli ama.

Screenshot_2020-10-13-17-31-36-835_com.android.chrome.jpg

@goldweb hocam bir deneyimlerinizi anlatsanız keşke...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı