15000 TL'ye hazır sistem önerisi?

Bütçe
15 bin tl
Stok yok diye en az 7000TL zarara gireceği bir sistem mı atıyorsun. :D

Stok yok diye en az 7000TL zarara gireceği bir sistem mı atıyorsun. :D

Ultıma sistemi alınabilir stokta görünüyor bende.

İşlemci çöp ekran kartina göre 'bence'.

Şu an bu bütçenle ve bu stoklarla alabileceğin en iyi sistemler bunlar bence.

Nereden olduğu farketmez fiyatını hakediyor alınır diyorsan bende incelerim

şu an stoklarında var mıdır?
Var.

@Syeux @Aleynaaa
Aleynanın attığı sistemlere kafam yattı senin attığın sistemde iyi de amd olsun istiyorum aleynanın attığı sistemlerden hangisini önerirsiniz peki hangisi daha mantıklı sizce? 3070 alırsam 2 k monitör almam lazım en az onlardada maksimum 170 hz var 240 hz olanıda var da o çöp çok kavisli ve sorunlu diye duydum 3060 ti da kalıp 24 inç 240 veya 280 hz de mi kalsam?

@Syeux @Aleynaaa
Aleynanın attığı sistemlere kafam yattı senin attığın sistemde iyi de amd olsun istiyorum aleynanın attığı sistemlerden hangisini önerirsiniz peki hangisi daha mantıklı sizce? 3070 alırsam 2 k monitör almam lazım en az onlardada maksimum 170 hz var 240 hz olanıda var da o çöp çok kavisli ve sorunlu diye duydum 3060 ti da kalıp 24 inç 240 veya 280 hz de mi kalsam?
İlk olarak 1080p için 3060ti daha iyi olacaktır. Benim sistemimi tavsiye ederim ama diğer ULTIMA hazır sistemlerin yanında almanıza gerek yok onlar daha doğru bir seçim olucaktır. Benim attığım sistemler çok yakın birbirine biri AMD biri Intel odaklı zaten. Kavisli olayına gelecek olursak kavisliler kumar gibidir birisinde sorun çıkmaz birisinde ghosting çıkar birisinde glow ips çıkar.
Kasalar arasında ise TUF olanını tercih etmeni öneririm.

Monitör için bütçeniz nedir?

@Syeux @Aleynaaa
Aleynanın attığı sistemlere kafam yattı senin attığın sistemde iyi de AMD olsun istiyorum aleynanın attığı sistemlerden hangisini önerirsiniz peki hangisi daha mantıklı sizce? 3070 alırsam 2 k monitör almam lazım en az onlardada maksimum 170 Hz var 240 Hz olanıda var da o çöp çok kavisli ve sorunlu diye duydum 3060 Ti da kalıp 24 inç 240 veya 280 Hz de mi kalsam?

Param olsa ben alsam :D ahahaha.

2k 165hz sizin için uygun mudur ve sanırım görmediniz monitör için bütçeniz nedir?
Hocam monitör için 3-4 bin tl ayıracağım önerin var ise alırım inan çok kararsızım dediğim gibi fps oyunları seviyorum pubg mobile valorant cs go vs 2 k 165 hz mantıklı olur mu benim için bilmiyorum 24 inç 1080 p olması daha iyi gibime geliyor o yüzden 3060 ti da kalayım diyorum
Param olsa ben alsam :D ahahaha.
Umarım herşey istediğin gibi olur da alırsın dostum hayat farklı bi maraton bi anda değişebiliyor :)

Hocam monitör için 3-4 bin TL ayıracağım önerin var ise alırım inan çok kararsızım dediğim gibi FPS oyunları seviyorum PUBG Mobile Valorant CS:GO vs 2 k 165 Hz mantıklı olur mu benim için bilmiyorum 24 inç 1080p olması daha iyi gibime geliyor o yüzden 3060 Ti da kalayım diyorum.

Umarım her şey istediğin gibi olur da alırsın dostum hayat farklı bir maraton bir anda değişebiliyor :)

Allah daha çok versin :) daha iyisini nasip etsin :)

Hocam monitör için 3-4 bin tl ayıracağım önerin var ise alırım inan çok kararsızım dediğim gibi fps oyunları seviyorum pubg mobile valorant cs go vs 2 k 165 hz mantıklı olur mu benim için bilmiyorum 24 inç 1080 p olması daha iyi gibime geliyor o yüzden 3060 ti da kalayım diyorum

Umarım herşey istediğin gibi olur da alırsın dostum hayat farklı bi maraton bi anda değişebiliyor :)
240 için hevesli iseniz 3060ti da kalabilirsiniz onun için de Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol almanız en doğrusu.
Bu arada bir önerim diye var ama biraz kumara kaçıyor şimdi stoklarda sorunlar var. Hazır sistemler daha ucuza denk geliyor insanların elinde ürünler kaldığı için ama stoklar düzelir ise ayrı ayrı toplamanız daha iyi olucaktır ama siz bilirsiniz tabii ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı