15000 TL'ye oyuncu monitörü önerisi

Bütçe
15000 TL

Ottobott

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba 27 inc 2K ve 200 Hz'den yüksek monitör arayışındayım. Maksimum bütçem 15000 TL, ne kadar yüksek Hz olursa o kadar iyi. Şu an kullandığım monitörü satacağım, şu anki 180 Hz 1 ms bir de önereceğiniz monitörde 180 Hz ile arasındaki farkı hissedebilirsem iyi olur. Değiştirdiğime değsin, teşekkürler. Önerileri beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monitör aramaya üşendim ama kesinlikle şunlar olmalı (15k bütçe için)
IPS panel.
240Hz.
0.5 ms veya 0.1 ms.
27' iyi bir boyut bence. Bendeki de 27", ne çok büyük ne küçük.

AOC Q27G42ZE modeline baktım, nasıldır, kaliteli mi? Hem Hz yüksek hem ms az.
Şu anki monitörüm bu, ASUS'un 180 Hz olanı ve Full HD olanı zaten.

Monitör aramaya üşendim ama kesinlikle şunlar olmalı (15k bütçe için)
IPS panel.
240Hz.
0.5 ms veya 0.1 ms.

Evet, OLED alamıyorum, çok pahalı. Şu anki de IPS, IPS'den vazgeçmem zaten.

AOC Q27G42ZE modeline baktım, nasıldır, kaliteli mi? Hem Hz yüksek hem ms az.
Şu anki monitörüm bu, ASUS'un 180 Hz olanı ve Full HD olanı zaten.

Evet, OLED alamıyorum, çok pahalı. Şu anki de IPS, IPS'den vazgeçmem zaten.
Kavisli öneririm dostum. Kavisli her zaman daha hoş duruyor daha güzel .

Daha önerisi olan var mıdır, hâlâ bekliyorum. Ekran kartım 4070 Super, ona uyar herhalde. 2K monitör ya da zorlasak bir fiyat bandında 4K bulabilir miyiz? Öneri bekliyorum.

Daha önerisi olan var mıdır, hâlâ bekliyorum. Ekran kartım 4070 Super, ona uyar herhalde. 2K monitör ya da zorlasak bir fiyat bandında 4K bulabilir miyiz? Öneri bekliyorum.

Samsung'un 9K ya olan monitörü iyi gibi duruyor ona bakabilirsin 4K isterseniz o fiyata yüksek Hz alamazsiniz yani hikaye oyunu hariç oyunlarda sıkıtntı yaşatır.

Samsung Odyssey G65B'yi öneririm VA panel olduğuna bakmayın çoğu IPS'le eşit öğrenci indirimi ile bedava denilecek bir fiyata satılıyor.

Samsung Odyssey G65B'yi öneririm VA panel olduğuna bakmayın çoğu IPS'le eşit öğrenci indirimi ile bedava denilecek bir fiyata satılıyor.

Samsung istemiyorum hepsinde ghosting sorunu var.

AOC'un panelleri ve kalitesi nasıl hem 2K hem 03 ms hem de 260 Hz 11000 TL iyi bayağı.
Yoksa ASUS 260 Hz 1 ms 2K alacağım. Tabii eski monitörümü ne kadara satacağımda önemli.

Samsung istemiyorum hepsinde ghosting sorunu var.

AOC'un panelleri ve kalitesi nasıl hem 2K hem 03 ms hem de 260 Hz 11000 TL iyi bayağı.
Yoksa ASUS 260 Hz 1 ms 2K alacağım. Tabii eski monitörümü ne kadara satacağımda önemli.

Hepsinde ghosting sorunu yok. Samsung gibi dev panel üreticisine ghosting sorunlu demekte ne bileyim. Bu bütçede zaten 1ms yok. Monitörlerden anlamıyorsunuz yanlış karar verme ihtimaliniz yüksek, ihtiyaçlarınızı belirtin ona göre öneri yapalım. Mümkünse boyut, çözünürlük ve yenileme hızı haricini bize bırakın. Testlere bakmadan monitör alırsanız pişman olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı