15000 TL'ye sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 ekran kartı taksam da sonuc değişmeyecek gibi 24 FPS ne demek şaka gibi :( Ne yazık ki oyun oynarsam ya en iyisi olacak yada hiç benim yapım bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki dediğiniz doğru :)

Kardeş o kadar paran varsa hiç uğraşma direk Asus ROG Tytan al derim :)

Ahmet bey 22 FPS aldım ve SLI yapsamda cok şey değişmeyeceği kanaatindeyim. İsraf oldu. Amacım 4K'da iyi performans almaktı ve sadece eğlenmekti, olmadı. Bilgisayardan soğudum. 13800'e mal ettim isteyene 10000 bine bırakırım. O kadar diyim hayal kırıklığı yaşayanı etkiler.

@xert58x, bakın 13.800 TL'ye alınmış bir sistem. Ön yargınızı kırmaya yeterli olabilir. Hayırlı olsun sisteminiz hocam.
Hala anlamadın değil mi? Benim fiyatıyla ilgili sorunum yok. Hayali sistemlerde konuyu açıp kaçarlar cevap yazmazlar öyle sistemler hayalidir. Yani zamanla anlarsın Sosyal'de dura dura ne dediğimi.

Xert58x değerli arkadaşım, benim buraya konu açmamdaki amaç buydu desteklerinizdi lakin sistemin hayali olduğnu düşündünüz uyarmadınız. Ben zaten size sordum pişman mıyım hayır ama hayalkırıklığı tabikide var.

Peki arkadaşlar hayal mi gerçekmi göreceğiz. Ürünü toplamak için yardım aldım dediğim malzemeleri size forumda sergileyeceğim.
Yazılan tüm ürünler benim kasamda olacak.
  • ASUS X99 DELUXE ANAKART DDR4
  • İNTEL İ7 5930K 12 ÇEKİRDEK (6+6)(40 PCI EXPRESS HATLI-DDR4)
  • CORSAİR LPX 16 (4x4) GB DDR4 RAM
  • SANDISK 480 GB ULTRA II SSD
  • EVGA CLASSIFIED GTX 980
  • COOLER MASTER NEPTON 140XL
  • CORSAİR VENGEANCE C70 BEYAZ KASA
  • CORSAİR HX850İ TAM MODULER GÜÇ KAYNAĞI
  • CORSAİR AF140 MAVİ LEDLİ FAN 2 ADET
  • AEROCOOL SHARK 140MM KIRMIZI LEDLİ FAN 1 ADET
  • ASUS CD-DVD WRİTER
HDD'ye para kalmadı .) Bu ürün siparişleri verildi arkadaşlar kasamı en kısa zamanda sizinle paylaşacagım benım oldugunu anlamanız için zafer işareti yapıp bu sekilde foruma lanse edecem ürünleri. Yeni şipariş verdim gelmesi vs ne zaman olur bilemem bana toplam maliyeti biraz bütçeyi zorladı. Ama istedigime yakın oldu yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.

850 Watt fazla olmuş ama sonuçta X99 sisteme yakışmıyor değil :) İkinci GTX 980'e şimdiden hazırlık yapmak gerek.

Hocam tek Titan X bile 4K'nın altından zar zor kalkarken GTX 980 ile 4K'ya girmeniz olmamış. Bu bayramda tek başına danaya girmek gibi bir şey :) Olmaz :D

4K için henüz erken. AMD'nin HBM bellekli kartları gelsin bi hele, bi CrossFire yapalım efenim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı