15000 TL'ye sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beastmachine.jpg

Gayet başarılı olmuş bence, bu makineye burun kıvırırsanız benim saz öğrenip deli çoban'ı hem çalıp hem söylemem gerekir.(sözleri zaten ezberledim o yüzden bir sazım eksik.) güle güle kullanın. :şipşak::şipşak:

Bu konuda tek söyleyeceğim şudur: Zamanında yüksek kaliteli, profesyonel bir müzik çalar için 1500 Lira verip hayal kırıklığı yaşadım. Üstüne 1000 Lira verdiğim kulaklığı da, müzik çaları da bir hafta sonunda elden çıkardım. Diğer arkadaşlarla oturup konuştukça beklentilerimin çok yüksek olduğunu ve aslında bu tarz işlerde verilen para arttıkça alınan verimin azaldığını öğrendim. Kısacası basamakları yavaş yavaş çıkmak gerekir. Siz doğrudan Olimpos'un tepesine çıkmışsınız :) Bence satmak yerine zamanla değişiklikler yaparak uzun soluklu bir sistem tutmaya çalışın elinizde. Maddi bir sorun olmadığını varsayıyorum. İyi günlerde kullanın.

Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar ben sizin her dediğinize katılıyorum.Recep bey de belirtmiş demekki 4 k olmuyor. :)
4K' da ne zaman verim alabiliriz buda bi sorun hemen çözümü olsa bile yansıması yani ekonomik açıdan ne olacak diyede sorsam yeridir diye düşünüyorum.

4K şuanda gelişen bir teknoloji. Ülkemizde ve yurt dışında daha oturmamış bir teknoloji yani gelişip piyasada uygun fiyatlarla satılmaya başlaması zaman alır. Şuanda zaten çoğu kart 4K'yı kaldıracak güçte değil.

Arkadaşlar benim sistemi kurarken bir amacım vardı 4k oyun oynayacağım bir sistem ve bu benim hedefimdi. Hedefime ulaşamadığım için üzgünüm burun kıvırma değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen sistem iyi evet ama benim beklentimi karşılamadığı için üzgünüm

Bütçenizi biraz daha zorlayıp kesinlikle bu sistemi almalısınız... (Monitör'ü eklemedim)
111.png

Benim o kadar bütçem olsa ya Asus ROG Tytan CG8890 alırdım, ya da arkadaşın dediği gibi Phoenix Immortal alırım. Karar senin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı