1500TL İle A10 7870K Sistem Toplama

İlk kez benden mi? Ben ilk AsRock anakartımı 2006 yılında aldom o da eski bir sistemdi. 1 yıl önce AsRock kullandım ve aynı sorun. Telefon numaranızı bir şekilde bana ulaştırın WhatSapp üzerinden ne hale geldiğini fotoğraf ile atayım size

Sosyal ortamlarda tanımadığım insanlara numaramı vermiyorum kusura bakmayın.

Tanıdıklarıma da verdiğim pek söylenemez.

Köprü altına yazanlardan tutun, umumi tuvaletlerin kapısına kadar yazıyorlar.

Hat değiştirmekle uğraşamam.

Buraya da yükleyebilirsiniz resimleri ?

Bu arada size gelen arızalı ürün olamaz mı anlayamadım ? Arıza olması çok normal Asus ve MSI nda arızalı anakartları oluyor.

Siz Ateşi yellemeden bir şey soracağım size. Bu sistemi alacak mısın? Alacaksan ne zaman alacaksın.

Çevremde gördüğüm bir çok insan var.

O zaman o kişilere söyleyin de yorumlara "memnun değiliz" yazsınlar. Belki o zaman dediğiniz şeyler daha NESNEL olur. Biz de ne kadar çok sevilip sevilmediğini anlarız. Ayrıca tartışma biraz saçma uzamasın. İyi forumlar...

O zaman o kişilere söyleyin de yorumlara "memnun değiliz" yazsınlar. Belki o zaman dediğiniz şeyler daha NESNEL olur. Biz de ne kadar çok sevilip sevilmediğini anlarız. Ayrıca tartışma biraz saçma uzamasın. İyi forumlar...

Katılıyorum. Fazla uzadı. @xtekx Hocam kusura bakmayın konunuzu kirlettik.

Bu arada 1500 TL ye daha iyisini toplayamayacağınızı hatırlatırım ;)

@Haktan Yıldız Biz de son verelim hocam bu işe. İsteyen araştırsın istediğini alsın. Sonuçta kazanılan para bize gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum. Fazla uzadı. @xtekx Hocam kusura bakmayın konunuzu kirlettik.

Bu arada 1500 TL ye daha iyisini toplayamayacağınızı hatırlatırım ;)

@Haktan Yıldız Biz de son verelim hocam bu işe. İsteyen araştırsın istediğini alsın. Sonuçta kazanılan para bize gelmiyor.

"Bu arada 1500 TL ye daha iyisini toplayamayacağınızı hatırlatırım ;)" der çıkarım diyorsun :)

Bu @Remin Hatrına bu konuda ki mesajları tekrar okuduktan sonra G4560'a olan ön yargım neredeyse tamamen biiti. Teşekkürler. Fakat G4560'lı bir sistem toplamam için Vatan'a gelmesini beklemem lazım.

Sevindim bu duruma.

Bu arada Vatandan alırsanız 1500 e değil 2000 e alırsınız bu sistemi.

Tavsiyem resimlerde attığım sitelerden alın hepsi güvenilir siteler. Araştırabilirsiniz. Nanokatalog hakkında bir sürü konu açıldı Technopatta.

Sevindim bu duruma.

Bu arada Vatandan alırsanız 1500 e değil 2000 e alırsınız bu sistemi.

Tavsiyem resimlerde attığım sitelerden alın hepsi güvenilir siteler. Araştırabilirsiniz. Nanokatalog hakkında bir sürü konu açıldı Technopatta.

Katılıyorum. Nanokatolog hakkında bir şey bilmiyorum sadece. Fakat Vatan cidden çok pahalı oluyor. İsterseniz iTopia sitesi de çok güvenilir. Oradan da bakıp alabilirsiniz. Ancak şuan stoklarda istediğiniz şeyler olmayabilir. Eğer yoksa 15 Nisan gibi bir tarihte geliyor diye biliyorum.

Ailem nedeniyle internetten alış veriş yapamıyorum.

Nanokatalog güvenilir midir ? Technopat yaz. Gelenleri ailene okut.

N11 ise mağaza yorumları var zaten. Okuyunca ikna olacaklardır diye tahmin ediyorum. Unutmayın N11 in YDbilişim mağazası. Mağaza yorumlarına bakabilirler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı