- Makaleler
- 12
Daha fazla
Yaklaşık 6-7 yıldır Logitech G710+ kullanmaktayım. Klavyeyi gerçekten çok hor kullandım, üstüne defalarca kola, bol şekerli kahve, su ve yemek döktüm. Hala bütün tuşları çalışıyor ancak hem çok büyük geliyor hem de tuş takımı sıkıntı yaratmaya başladı, bazı tuşlar basılı tuttuktan sonra elimde kalıyor... PBT Tuş takımı olması çok iyi olur. %80 Kompakt olmasını istiyorum. Klavyeyi genellikle yazı yazmak için kullanacağım ancak mavi Switch istemiyorum. Çok şatafatlı, ışıklı falan olmasını da istemiyorum sadece karanlıkta tuşlarını görebileyim yeterli(çok şatafatlı olmayan RGB'ler kesinlikle sorun değil). Taşınabilir olması da önemli çünkü dışarı çıktığımda kullanacağım o yüzden çıkarılabilir kablosu olmasını da istiyorum. Evet farkındayım çok şey istiyorum ancak Türkiye'de mekanik klavye denilince insanların aklına oyun için kullanılan, aşırı parlak, ağır ve kocaman klavyeler geliyor. Migrenim var o yüzden hem çok sesi olmamalı hem de çok ışık saçmamalı. Aklımda şu an Razer Huntsman Tournament Edition ve Cougar PURI TKL RGB var çünkü bulabildiğim klavyeler bunlardı. Mouse olarak kablosuz bir mouse istiyorum, eğer Razer Huntsman alırsam yanına Razer Basilisk X HyperSpeed almayı düşünüyorum ancak bütün önerilere açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: