1500TL Sistem

CarlJohnson

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2014
Mesajlar
85
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 1500 TL ile bir sistem topladım düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Pentium G3258 overclock yapılmazsa düşük bir işlemcidir ve OC için de soğutucu takmak gerekiyor. Cooler Master T2 Mini tercih edebilirsin.

Ayrıca bütçeni biraz arttırıp 1080p monitör tercih etmeni öneririm. Bunlar dışında sistem iyi.
 
@TheRebeliousTR Umarım hedefine ulaşırsın. 100 TL daha ekleyemem inan bu bile pahalı geliyor şartlar iyi değil.
@M.Hakan Manuel OC yapmayacağım otomatik yapacağım yani fazla zorlamayacağım Monitör aslında AOC E2043FS 20 düşünüyorum kendim inceledim uzun süre ve çok hoşuma gitti 900P ama bir şey fark edemedim yani eksisi yok diyebilirim. Hem 1080P den 900P ye düştüğüm için FPS artışı kazanırım diye düşünmüştüm.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim lakin aklımda 2 soru var; kasa sıkıntı çıkarır mı ve işlemci oyunlarda sorun çıkarır mı ?
Ben her sene bilgisayar alamıyorum almışken sorun çıkarmayacak bir şey alayım. İleride bu sisteme yapacağım en iyi şey 4 GB daha RAM ekleyip fan alıp sağlam bir OC yapmak.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı