1500TL TKL klavye onerisi

Bütçe
1500

connectgame garanti ile sorun yaşatıyormus pek güvenmiyorum ve aigo nasıl bir klavye ilk defa duyuyorum gamepowereva3 ile farkı nedir acaba

connectgame garanti ile sorun yaşatıyormus pek güvenmiyorum ve aigo nasıl bir klavye ilk defa duyuyorum gamepowereva3 ile farkı nedir acaba
Aigo gayet iyi bir marka. Ürünü de çok sağlam. Eva 3 ile çok fazla farkı var.
Öncelikle hotswap bir klavye aigo a 87 .Yani keycaps veya switchler bozulduğu zaman ya da değiştirmek istediğiniz zaman bu işlemi çok kolay bir şekilde yapabilmenize olanak sağlıyor.

Aigonun switch kalitesi çok daha iyi.

Anti ghosting özelliği var. Yani klavyede ki tüm tuşlara aynı anda basabiliyorsunuz ve gecikme vesaire olmuyor.

2 modlu kullanabiliyorsunuz. ( Kablolu, kablosuz)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tam incelemesi burada var. Atladığım detay varsa buradan bakabilirsiniz.

Aigo gayet iyi bir marka. Ürünü de çok sağlam. Eva 3 ile çok fazla farkı var.
Öncelikle hotswap bir klavye aigo a 87 .Yani keycaps veya switchler bozulduğu zaman ya da değiştirmek istediğiniz zaman bu işlemi çok kolay bir şekilde yapabilmenize olanak sağlıyor.

Aigonun switch kalitesi çok daha iyi.

Anti ghosting özelliği var. Yani klavyede ki tüm tuşlara aynı anda basabiliyorsunuz ve gecikme vesaire olmuyor.

2 modlu kullanabiliyorsunuz. ( Kablolu, kablosuz)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
tam incelemesi burada var. Atladığım detay varsa buradan bakabilirsiniz.

baska onerebileceğin ne var acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı