BatuhanYALIN
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Yazılımcı
Merhabalar, iç mekân, KYK yurt internetini hızlı kullanabileceğim yüksek menzilli, dolayısıyla antenli bir wi-fi adaptörüne ihtiyacım var. Yurt çok oda ve duvarlı, modeme pek yakın da sayılmayız. AC modelleri pek tercih etmek istemiyorum çünkü şu anda KYK yurdunda ikame etmekteyim ve haliyle yurtta AC bir modem yok, boşa para fazla vermek istemiyorum. Gerekirse alacağım adaptöre ekstra anten alabilirim. Bugün sipariş vermek istiyorum bütçem şu an en fazla 150TL. Ama hani bir 50 daha koy bak bu farka daha süper bir şey alabilirsin derseniz biraz esnetebilirim. Alacağım adaptörü uzun saatler kullanacağım için dayanıklı bir ürün lazım, KYK'nın leş internetiyle internette gezinmekten çok video izlemeye zorlamak istiyorum. Bu ayarda bir cihaz arıyorum sevgili Technopatlar. Benim araştırmalarım sonucu bulduğum modeller:
* TP Link Archer T2UH 600Mbps AC 3Dbi Tek Anten
www.hepsiburada.com
* TP Link TL WN8200ND 300Mbps 2x5Dbi Çift Anten
www.hepsiburada.com
* Asus USB N14 300 300Mbps 2x5Dbi Çift Anten
www.hepsiburada.com
* TP Link TL WN722N 150Mbps 4Dbi Tek Anten
www.hepsiburada.com
Ek olarak bahsetmeyi unutmuşum eğer KYK interneti müsade ederse LoL, Knight Online, Metin2 gibi online oyunlar da oynarım diye düşünüyorum.
* TP Link Archer T2UH 600Mbps AC 3Dbi Tek Anten
TP-LINK Archer T2UH 600 Mbps Wireless Dual Band AC USB 2.0 Fiyatı
TP-LINK Archer T2UH 600 Mbps Wireless Dual Band AC USB 2.0 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
* TP Link TL WN8200ND 300Mbps 2x5Dbi Çift Anten
TP-LINK TL-WN8200ND 300 Mbps N Kablosuz 2x5dBi Fiyatı
TP-LINK TL-WN8200ND 300 Mbps N Kablosuz 2x5dBi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
* Asus USB N14 300 300Mbps 2x5Dbi Çift Anten
ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör Fiyatı
ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
* TP Link TL WN722N 150Mbps 4Dbi Tek Anten
TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi Fiyatı
TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Son düzenleyen: Moderatör: