15K sıralama ile mezuna bırakılır mı?

Bırakmadım arkadaşlar Almanya'ya gidiyorum şimdi de.
Hocam iyiymiş. Almanca temeliniz önceden var mıydı yoksa sonradan mı söktünüz?

Bi de banka hesabında bir miktar para olması gerekiyormuş.
Ne kadar bilmiyorum ama bir sefer o parayı biriktirip gitsek okuma sürecinde de izin verdikleri ölçüde çalışsak lisans süresi boyunca yeter mi?

Hocam iyiymiş. Almanca temeliniz önceden var mıydı yoksa sonradan mı söktünüz?

Bi de banka hesabında bir miktar para olması gerekiyormuş.
Ne kadar bilmiyorum ama bir sefer o parayı biriktirip gitsek okuma sürecinde de izin verdikleri ölçüde çalışsak lisans süresi boyunca yeter mi?
Temelim vardı ama yine A1'den başlayabildim, sıfıra yakın yani. 11k euro civarı olması gerekiyor bloke hesap, her ay bir miktarını veriyor. Dışarda çok para harcamazsan part time çalışmadan da rahat yeter o para.

Temelim vardı ama yine A1'den başlayabildim, sıfıra yakın yani. 11k euro civarı olması gerekiyor bloke hesap, her ay bir miktarını veriyor. Dışarda çok para harcamazsan part time çalışmadan da rahat yeter o para.
400 bin bir şekilde bulunur da hocam 4-5 sene orada ek çalışmayla yeter mi acaba?
Okul 3 sene ama genelde uzatma oluyormuş çok ağırmış oranın eğitimi.

Valla derece yapıp hazırlıkta bursları biriktirip bi de özel ders vs. oradan buradan çalışarak ve de aileden de biraz alıp gitmek denenebilir.
Seçeneklerim arasına koydum.

400 bin bir şekilde bulunur da hocam 4-5 sene orada ek çalışmayla yeter mi acaba?
Okul 3 sene ama genelde uzatma oluyormuş çok ağırmış oranın eğitimi.

Valla derece yapıp hazırlıkta bursları biriktirip bi de özel ders vs. oradan buradan çalışarak ve de aileden de biraz alıp gitmek denenebilir.
Seçeneklerim arasına koydum.
Birikmiş para yoksa çok zor gerçekten finanse etmek. Haftalık 20 saat çalışma izniyle aylık 800 euro civarı kazanılabilir. İlk sene çalışırsan sonraki seneye birikmiş olur aşağı yukarı. Tabi derslerden kalmadan yapmak gerekiyor bunu. Kolaylıklar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı