15K sıralama ile mezuna bırakılır mı?

Bırakılabilir elbette. Hedefiniz belli, çalışmaya niyetiniz ve imkanınız varsa 1 sene hiçbir şey. Hele ilk 5000 ilk 1000 yapıp Bilkent, Boğaziçi, Koç, ODTÜ vs kazandınız mı tüm hayatınızı olumlu etkiler. Yurtdışı imkanları açısından özellikle.

Hiçbir EE ya da Bilgisayar gelmiyor mu 15K ile? Vay be sıralamalar çok değişmiş. Hacettepe EE’ye ya da ücretli Bilkent Bilgisayara falan girilirdi o puanlara.

Sakın bırakma. Seneye 2002-2003-2004-2005-2006-1986-1999-1925-1911 doğumlu herkes sınava girecek akıl mantık işi değil. YKS all star olur seneye alınacak risk değil.

1911 doğumlu ne hocam. Adam Çanakkale savaşını görmüş halen YKS mi kovalıyor.

Sakın bırakma. Seneye 2002-2003-2004-2005-2006-1986-1999-1925-1911 doğumlu herkes sınava girecek akıl mantık işi değil . YKS all star olur seneye alınacak risk değil.
Ona oranlı olarak da daha zor olacak deniyor sınav. Bu sene bayağı kolaymış, Türkçe yüzünden her ne kadar öyle hissetmesem de.

1911 doğumlu ne hocam. Adam Çanakkale savaşını görmüş halen YKS mi kovalıyor.
Sen dua et insan ömrü çok uzun değil aksi takdirde 1312'de doğmuş adamı üni sınavında görürdük . Maksat şov olsun.

Ben olsam giderdim. Hem Almanca'da öğrenirsin. 3 dil bilme fırsatın olur. Eğer pişman olursan da iyi bir ortalamayla yatay geçiş yaparsın.

Bilkent ücretli geliyor, Hacettepe de gelmiyor.

Ben olsam giderdim. Hem Almanca'da öğrenirsin. 3 dil bilme fırsatın olur. Eğer pişman olursan da iyi bir ortalamayla yatay geçiş yaparsın.
B planı olarak hazırlık yılında C1 almanca kasıp ortalamayı yüksek tutarak bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş düşünüyorum ama kontenjanı 2 olduğu için çok olası durmuyor.

Hocam peki Gazi Üniversitesi bilgisayar mühendisliği düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…