15Mbps Superbox fırsat paketi 600 TL

10 Mpbs paketi 90 TL'den başlatıp 210 liraya kadar çıkaran. (En son öyle hatırlıyorum.) Amacı taşınabilir internet olan cihazı maksimum 2 yere taşınmasına izin veren. Oyunlarda hayvan gibi ping çıkınca, iptal ettirmeye karar verdiğinizde 417 TL cayma parası çıkaran (8 gün kullanmıştım sadece.) Turkcell Superbox değil mi bu ? Adam gibi ISP olsalar şimdiye Türkiye'nin altyapı sorununu çözmüşlerdi. Türk Telekom kılıklı şirket. Gerçi Türkiye'deki ISP'lerin hepsi aynı. ISP görünümlü kan emiciler.

Klasik turkcell. Ben artık şaşırmıyorum. Altyapısı sorunundan dolayı insanların buna muhtaç olduğunu biliyorlar. Bundan dolayı da çekinmeden arttırıyorlar. Fiyatı zaten pahalıydı. Pahalınında pahalısı yapmışlar. Yazıklar olsun. Birde verdikleri hizmeti tam verseler. Bazen onu da beceremiyorlar. TT firması bile o kadar borcun içinde ama bunlardan insaflı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı