16.000 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
15000/16000

TheKenovy

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi max 16 bin TL ile arkadaşım için hazır sistem arıyorum tamamen oyun için kullanacak.
Öneriler için şimdiden teşekkürler. Ve evet hazır sistem olmak zorunda çünkü kendisi bu işlerden gram anlamıyor, aradaki mesafeden dolayı benim de gidip montaj yapma ihtimalim yok.

Bulduğum en iyi hazır sistem şu: İnceHesap Hazır sistem.

Evet piyasada iyi hazır sistem pek kalmadı. Mümkünse (öncelik sırasıyla) anakart B550, RAM Team TUF, SSD de Kingston NV1 seçilmeli.

NASA-ERAY/Intel Core i3 12100F/GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM NVIDIA tarafında böyle bir sistem vardı ama saatler önce bitmiş, senin sistem piyasaya göre en iyisi
18.000'e RTX 3080'li, 13.000'e RTX 3060'lı sistem vardı. Neler neler yani...

Evet piyasada iyi hazır sistem pek kalmadı. Mümkünse (öncelik sırasıyla) anakart B550, RAM Team TUF, SSD de Kingston NV1 seçilmeli.

18.000'e RTX 3080'li, 13.000'e RTX 3060'lı sistem vardı. Neler neler yani...

18k ya RTX 3080 reklamdı ya o fiyata 3070 çıkmıyor.

Son düzenleme:
İtopya'nın fiziksel mağaza açılışına özeldi 50 stok. Alabilenler fena kârlı çıktılar. Sarı sitede görmeyiz inşallah.

Bir bakayım dedim 15 tane ilan var abv...

Aldıkları gibi en aşağı 22 binden ilana koymuşlar. Bir tanesine 19 bin vereyim dedim savunma şekline bak: Ucuza aldım diye ucuza mı vereceğim? İnşallah ellerinde kalır.

Denk geldiğimiz şu lanetli dönemde en ucuz eğlence aracına bile fahiş paralar öderken markaların gözlerinin içine bakıyoruz. Ayda yılda bir güzel kampanya oluyor onda da böyle çakallar türüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı