O
Oğulcan Erişti
Ziyaretçi
Ben 15000TL'ye sistem alacak arkadaş tanımazdım bu forumda, fakat yanıldım. @Mirkan Şenol sağolsun 15000TL harcamıştı. 
Bence önce 3000 TL'ye sistemi topla. Daha sonra teknoloji geliştikçe tek tek parçaları alırsın.Eski pc 1000 TL
Laptop 1200 TL
PS 3 700 TL
Para çekimi: 8000 TL
Biriktirdiğim: 4900 TL
Kardeşimin verdiği: 200 TL
Bu şekilde arkadaşlar hayali değil
Ya evde bir şey eksik değil benimde ihtiyacım vardı ha birde inşaat mühendisliği okuyorum bunlar gerekli bence modelleme falan zaten 1 kere alıyım en iyisini alayım dedim ben bununla 10 15 yıl giderim herhalde![]()
Ama sonra ne dedi ? Sadece Facebook'a ve Tecnopat'a bakıyorum dedi. Yani boşa para harcadım dedi.Ben 15000TL'ye sistem alacak arkadaş tanımazdım bu forumda, fakat yanıldım. @Mirkan Şenol sağolsun 15000TL harcamıştı.![]()
Mirkan bey sizin sistem bütün özellikleri nedir ? Belki size alıcı bulurum.15.000TL değil, 13.700 filan.
Elektrik faturası sabit gibi birşey bizde, bilgisayardan önce de 100TL geliyordu, şimdi de 100TL geliyor.
Bilgisayardan anlamadığım için böyle bir sistem topladım. Oyun bile oynamıyorum çok ciddiyim.
Satarsam, 1400-1500 liraya bir sistem toplayacağım ve ps4 alacağım.
Monitör hariç 7500TL'ye vereceğim. Gameped, klavye ve mause dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.