16.000TL'ye kadar tablet önerisi

Bu bütçede FE+ alabilirsiniz ya da Huawei tabletlerin de donanımları güzel fakat biraz araştırın almak isterseniz Apple istiyorsanız iPad10 alabilirsiniz.
ipad olabilirdi fakat kalem vermiyorlar yanında, haliyle bütçemi aşıyor. Huawei tabletlere baktım fakat hangisi daha avantajlı olur bilemedim, tavsiyeniz var mı?

Üniversite öğrencisi iseniz kalem veriliyor.
Huawei'den iste Huawei MatePad Air papermatte Edition öneririm.
apple'nin sitesinden baktım da kalem ücretsiz değil sanırsam 2899 yazıyordu

Huawei MatePad Air'in 8GB/128GB-Beyaz modeli şu an flaş indirimle 12.999 TL. Sizce alınacak olsa bu modeli mi alınmalı yoksa 15.300 TL'ye Huawei MatePad Air Papperedition'un 12GB/256GB-Beyaz modeli mi?

Son düzenleme:
Apple'nin sitesinden baktım da kalem ücretsiz değil sanırsam 2899 yazıyordu.

Huawei MatePad Air'in 8GB/128GB-Beyaz modeli şu an flash indirimle 12.999 TL. Sizce alınacak olsa bu modeli mi alınmalı yoksa 15.300 TL'ye Huawei MatePad Air papperedition'un 12GB/256GB-Beyaz modeli mi?

Eğitim sitesine girin.

Apple'nin sitesinden baktım da kalem ücretsiz değil sanırsam 2899 yazıyordu.

Huawei MatePad Air'in 8GB/128GB-Beyaz modeli şu an flash indirimle 12.999 TL. Sizce alınacak olsa bu modeli mi alınmalı yoksa 15.300 TL'ye Huawei MatePad Air papperedition'un 12GB/256GB-Beyaz modeli mi?

Hocam ikisinde de aynı işlemci aynı ekran var daha çok depolama daha çok RAM daha uzun süre kullanım için + sağlar fakat ekranında sanırım paper kaplama var internetten bir araştırın ve hoşunuza giderse ve bütçeniz varsa papermate daha iyi.

Eğitim sitesine girin.

Hocam ikisinde de aynı işlemci aynı ekran var daha çok depolama daha çok RAM daha uzun süre kullanım için + sağlar fakat ekranında sanırım paper kaplama var internetten bir araştırın ve hoşunuza giderse ve bütçeniz varsa papermate daha iyi.
Öneriniz için teşekkür ederim, yalnız ben bulamıyorum kalem olayını.

1724445750863.png

1724445771542.png

doğru yerde olduğumu tahmin ediyorum

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı