i3 değil genel olarak Intel önerilmiyor zaten. İşlemci tarafında aktif olarak AMD'den pek şaşılmamalı.Ama işlemci olarak kararsızım i3 önerilmiyor galiba baktım çoğu kişi kötü demiş emin olamadım Intel i3 14100F nasıl sizce?
i3 değil genel olarak Intel önerilmiyor zaten. İşlemci tarafında aktif olarak AMD'den pek şaşılmamalı.Ama işlemci olarak kararsızım i3 önerilmiyor galiba baktım çoğu kişi kötü demiş emin olamadım Intel i3 14100F nasıl sizce?
Hocam intel işlemciler hakkında çok bilgim yok. AM5 sistemler ise bütçenizi hayli aşıyormuş maalesefAma işlemci olarak kararsızım i3 önerilmiyor galiba baktım çoğu kişi kötü demiş emin olamadım Intel i3 14100F nasıl sizce?
i3 değil genel olarak Intel önerilmiyor zaten. İşlemci tarafında aktif olarak AMD'den pek şaşılmamalı.
NVIDIA tarafında 4060'a denk bir kart. Her ne kadar ekran kartında bende NVIDIA tarafında olsam de hep yine bu ekran kartı da iyi diye biliyorum, hakkında çok kötü yorumlar duymadım.Farkındayım fakat İtopya'da işlemci olarak AMD olan kasalar var fakat ekran kartı hepsinin AMD'nin ben NVIDIA düşünüyorum RX7600 iyi midir sizce?
NVIDIA tarafında 4060'a denk bir kart. Her ne kadar ekran kartında bende NVIDIA tarafında olsam de hep yine bu ekran kartı da iyi diye biliyorum, hakkında çok kötü yorumlar duymadım.

www.itopya.com

www.itopya.com
				Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.