16.478TL'ye i5 11400F RTX3060 sistem alınır mı?

Alınmaz hocam 3060'ın performasınını duşuk paraya 2060la alabilirsiniz illaki guncel olacak diye bir şey yok hocam.
Alınmaz mı haha çok komiksiniz ya. Adam daha az para verip 20 fps çöpe mi atsın adam parası var ki o bütçeye en iyi sistemi almaya çalışıyor.
PSU çöp.

Ne darboğazı ya bilgi olmadan konuşan insanlara ayar oluyorum. 3060 Tİ ile 1080p, 2K kullanıyorum gram darboğaz yok 1080p de bile.
Ben direkt 10. nesil i5 kullanıyorum 3060 Ti'la. Ekran kartı kullanımı ihtiyaç olduğunda %100 oluyor. 1080P de biraz darboğaz olabilir diye özellikle 2K monitör almıştım zamanında. 11. nesil ya da 12. nesil gibi güncel işlemcilerin darboğaz yapacağını düşünmek biraz toyluk. RDR 2 oynamak için i7 gerekiyor diye düşünen Turbox fanı tip insanların bakış açısı bu :D

Ben direkt 10. nesil i5 kullanıyorum 3060 Ti'la. Ekran kartı kullanımı ihtiyaç olduğunda %100 oluyor. 1080P de biraz darboğaz olabilir diye özellikle 2K monitör almıştım zamanında. 11. nesil ya da 12. nesil gibi güncel işlemcilerin darboğaz yapacağını düşünmek biraz toyluk. RDR 2 oynamak için i7 gerekiyor diye düşünen Turbox fanı tip insanların bakış açısı bu :D
Aynen hocam ya sinirim bozuldu bilmeden konuşanlara çok ayar oluyorum.

Kısa sürede bu kadar cevap almam ve ilgilenmeniz çok hoşuma gitti, teşekkür ederim.
Bilgisayarlar hakkında hiç bilgisi olmayan kişilerde yazmasın lütfen, gereksiz kavga çıkartıyorlar. RTX 2060 ne zamandan beri 3060 dan daha iyi oldu anlamadım bile :d. Neyse cevaplar için sağolun. Vatandakini alacağım sanırım, eğer daha iyi bir önerisi olan yazarsa sevinirim. Champion 5T12-3060 - Game Garaj bu önerilmiş ama bütçemi aşmak istemiyorum. Konu başlığındaki pc yeter mi uzun süre, darboğaz falan yaşar mıyım?

Kısa sürede bu kadar cevap almam ve ilgilenmeniz çok hoşuma gitti, teşekkür ederim.
Bilgisayarlar hakkında hiç bilgisi olmayan kişilerde yazmasın lütfen, gereksiz kavga çıkartıyorlar. RTX 2060 ne zamandan beri 3060'dan daha iyi oldu anlamadım bile :d. Neyse cevaplar için sağ olun. Vatandakini alacağım sanırım, eğer daha iyi bir önerisi olan yazarsa sevinirim. Champion 5T12-3060 - Game Garaj bu önerilmiş ama bütçemi aşmak istemiyorum. Konu başlığındaki PC yeter mi uzun süre, darboğaz falan yaşar mıyım?

Hocam anakartı değiştirin MSI H610 yapın keyfinize bakın darboğaz falan 1080p de bile adı geçmez high ayarlarda alın bakın keyfinize. Pardon ben champion sistemi sandım vatan sistemide gayet uzun yıllar götürecek bir sistemdir darboğaz yine söz konusu olmaz alın geçin.

Hocam anakartı değiştirin MSI H610 yapın keyfinize bakın darboğaz falan 1080p de bile adı geçmez high ayarlarda alın bakın keyfinize. Pardon ben champion sistemi sandım vatan sistemide gayet uzun yıllar götürecek bir sistemdir darboğaz yine söz konusu olmaz alın geçin.
Vatan mağazasına gittiğimde söylesem yaparlar mı, yoksa hazır olduğu için anakart değişimi yok falan mı derler?

Vatan mağazasına gittiğimde söylesem yaparlar mı, yoksa hazır olduğu için anakart değişimi yok falan mı derler?
Hocam ben başta champion sistemi sandım biostar anakartı değiştirin dicektim lakin sizin vatan bilgisayarından bahsettiğinizi anlayınca zaten ek açıklama yaptım vatan bilgisayarında hiç bir değişikliliğe gerek yok 500gb yeterli ise onun haricinde her şey iyi.

Hocam ben başta champion sistemi sandım biostar anakartı değiştirin dicektim lakin sizin vatan bilgisayarından bahsettiğinizi anlayınca zaten ek açıklama yaptım vatan bilgisayarında hiç bir değişikliliğe gerek yok 500gb yeterli ise onun haricinde her şey iyi.
Tamamdır, çok sağol ilgin için.

Ek olarak AMD mi NVİDİA ekran kartı mı, çünkü RX 6600 galiba 3060 ile aynı performansta diyenler var. Testlere baktığımda aynı değerleri gördüm ama Nvidia yazılımsal olarak daha önde değil mi, sanırım daha çok oyun desteği var

Tamamdır, çok sağol ilgin için.

Ek olarak AMD mi NVİDİA ekran kartı mı, çünkü RX 6600 galiba 3060 ile aynı performansta diyenler var. Testlere baktığımda aynı değerleri gördüm ama Nvidia yazılımsal olarak daha önde değil mi, sanırım daha çok oyun desteği var
RX 6600 XT ve RX 6600 farklı kartlar. RX 6600 3060 ile benzer perfrormansı verir ama 6600XT daha güçlü bir kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı