16.478TL'ye i5 11400F RTX3060 sistem alınır mı?

En ayar olduğum insan tipi konu hakkında bilgisi olmayıp yine de konuşan.

i5 11. nesil darboğaz falan da yapmaz. 10. nesil kullanıyorum 3060 Ti'la.

Sistem iyi gibi gözüküyor hocam. Daha ucuzunu bulabilirsiniz belki ama.

Hocam siz daha iyi biliyorsunuz. Deyip konuyu takipten cıkıyorum hayırlı cozumler.

Kendin özelleştirebilirsin.

Keşke sistem tavsiyeleri konularına mesaj sınırı gelse. Milletin parasını çöp etmeye hakkınız yok.

2060'la 3060 arasında en az 20 FPS'lik bir fark var. 3060 çok daha güncel bir kart zaten. Hangi akla hizmet düşük performans diyorsunuz 3060'a :D

Kanka niye gülücük attın 2070S daha iyi.

@HYRAXA 2060 Super yazmışsın ve daha iyi değil. 2070 Super diyorsan sıfırı mı kaldı bu kartın. İkinci ellerinin ise fiyatı ortada. Bunlar artık mining kartı oldu, sıfır devirleri de geçti.

Bugün sıfır sistem dizilecekse RTX 3000 serisi ve RX 6000 serisi en iyisidir.

@HYRAXA 2060 Super yazmışsın ve daha iyi değil. 2070 Super diyorsan sıfırı mı kaldı bu kartın. İkinci ellerinin ise fiyatı ortada. Bunlar artık mining kartı oldu, sıfır devirleri de geçti.

Bugün sıfır sistem dizilecekse RTX 3000 serisi ve RX 6000 serisi en iyisidir.
Ben olsam 6600 XT alırdım. Hem saf güc olarak daha güçlü hem FSR 2.0 günümüz DLSS'inden daha güzel gözüküyor.

Hocam özür dilerim 2060 yazmışım.
2070 Superin daha iyi olduğu doğru ama bu fiyat bandında 2070 Super bulunmuyor. Alanda mining için kullanıyor zaten.
PSU kötü alınmaz. Anakart günümüz standartlarında eski kalıyor. Konu sahibinin ya da @kino hocamın attığı sistemi almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı