16.500 TL sistem toplama

Dosya Ekleri

• B0DBDBE8-1FBF-4CB9-A840-6A58D0B6C298.jpeg
    B0DBDBE8-1FBF-4CB9-A840-6A58D0B6C298.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 93
A1.png
Başlıksız-1.png

Inventus, 2. olan da incehesap. Inventus'u tavsiye ederim. İncehesaptaki kasaların çoğunca 360mm radyatör desteği yoktu. Anca onu ekleyebildim.
@Equi O kasayı araştırdık, sıvı soğutmayı öne takmak zorunda ve o RGB fanları sökmesi gerekiyor. Ayrıca önde çok az bir hava akışı için yer bırakılmış. Yetersiz bir kasa böyle bir bütçe için.

Galiba Intel sistem öneren arkadaşlar işlemci soğutucu koymayı unutmuşlar. Haberleri olsun.

Ben bu sistemi tavsiye ederim:
Eki Görüntüle 307741
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama
Bu sistem güzel olmuş. Ama sadece oyun için alındığı için 970 Evo 500GB yerine 860 Evo 500GB veya 1TB alsa daha iyi olur. Ek olarak bu kadar cıvıl cıvıl bir sistem olmuşken RAM'ler de RGB olsa çok hoş olur :D
Eki Görüntüle 307826Eki Görüntüle 307827

Inventus, 2. olan da incehesap. Inventus'u tavsiye ederim. İncehesaptaki kasaların çoğunca 360mm radyatör desteği yoktu. Anca onu ekleyebildim.
@Equi O kasayı araştırdık, sıvı soğutmayı öne takmak zorunda ve o RGB fanları sökmesi gerekiyor. Ayrıca önde çok az bir hava akışı için yer bırakılmış. Yetersiz bir kasa böyle bir bütçe için.
Parayı harcamak için kendinizi zorlamışsınız hocam :D. Artan parayla 32GB RAM koyabilir aslında.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı