16.500 TL sistem toplama

@Silinen üye
Zorlasaydım 16.500'a gelirdi. 1500TL boşluk var değil mi?
Evet, 1500₺ boşluk var.

1 TB'ı anlarım da neden 500 GB modeli alınsa daha iyi olur?

Açıkçası görünüme pek aldırış etmedim. Tabi ki isteniyorsa alınabilir. Ancak sırf RGB için en az 200-300 TL fark ödemek ne kadar doğrudur tartışılır.
1TB’ı oyunla doldurması çok zor ve yanında 2TB HDD var zaten. Görünüşe önem veriyorsa diye söyledim. Kendi tercihi.

Ben daha halen çözemedim. Siz 500 GB'lık 970 Evo yerine 500 GB'lık 860 Evo'nun tercih edilmesinin daha iyi olacağını söylediniz. Değişen bir boyut yok ki?
Oyun için alınacaksa 970 Evo’nun hızı pek hissedilmez. Alıcının karar vereceği iş. Sadece oyun bilgisayarı için M.2 biraz lüx oluyor. Ben fiyat farkını göz önüne alarak söyledim. İsterse M.2 alsın. Para benden çıkmıyor :).

Oyun için alınacaksa 970 Evo’nun hızı pek hissedilmez. Alıcının karar vereceği iş. Sadece oyun bilgisayarı için M.2 biraz lüx oluyor. Ben fiyat farkını göz önüne alarak söyledim. İsterse M.2 alsın. Para benden çıkmıyor :).
16.5K'lık sisteme oyun sistemi olsa bile M.2 takılmalı.

@Handsome Reis arkadaş FPS olarak kastetti galiba. (Yanılıyor olabilirim.) Yoksa oyunun yüklenme hızları (Save, Loading vs.) fark eder.

Ekleme
Benim cahilliğim. Oyunlar için M.2 SSD ile SATA SSD hakikaten de fark etmiyor. PCIe SSD bile fark etmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı