16 bin TL sistem önerisi

Bütçe
16.000

Haklısınız kart konusunda formlarda vs. mad ekran kartlarında sıkıntı olduğuna dağir bir şeyler okudum ancak AMD ekran kartlarını biraz daha araştırmam lazım her gün bilgisayar alamıyoruz sonuçta AMD kartları bana biraz şans işi gibi geliyor ancak tavsiyenizi göz önünde bulunacağım bir de 2. el sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz mining işi bittikten bayağı bir zaman geçti artık ekran kartı piyasası ufaktan toplanmaya başladı önerir misiniz 2. el.

Bu attığınız alınır işte hocam.

Pek bilmiyorum hocam fakat AMD ekran kartları çok ucuz 2. el tavsiye ederim.

Önermem. Sıfır bir sistem alın sonuçta bir kere alıyorsunuz.

arkadaşınız kullandığı kart serisi nedir tam olarak

Arkadaşınız kullandığı kart serisi nedir tam olarak.

Kasayı değiştirdiğim taktirde monitör için bütçem çok sınırlanıyor ancak bütçemi bir daha gözden geçirip önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum tavsiye için teşekkürler.

Kasayı değiştirdiğim taktirde monitör için bütçem çok sınırlanıyor ancak bütçemi bir daha gözden geçirip önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum tavsiye için teşekkürler.
Hocam bütçenizi 21k yapmaya çalışın ve önerdiğim İntel sistemin kasasını thermaltake yapıp attığım monitörü alın. Hatta monitörü şimdi sipariş verin. Dün 4400 liraydı. Bugün indirimde sanırım indirim bitmeden alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…