16 bin TL sistem önerisi

Bütçe
16.000
Hocam ne gerek var bir daha o işlemcinin aynı fiyatına para vermeye ben i3 12100F tavsiye ettim Ryzen 5500 ve 5600'ün arasında bir işlemci hatta arada geçiyor 5600'ü fakat 5600 de stok soğutucusu idare edemiyor şu anda ben kullanıyorum SE214 XT kule tipi soğutucu alacağım mecbur ama Intel'de yine birsüre idare edebilir.

AMD kartlarda 6500XT ve öncesi alınmaz hocam 6600'den sonrası alınır.

Haklısınız kart konusunda formlarda vs. mad ekran kartlarında sıkıntı olduğuna dağir bir şeyler okudum ancak AMD ekran kartlarını biraz daha araştırmam lazım her gün bilgisayar alamıyoruz sonuçta AMD kartları bana biraz şans işi gibi geliyor ancak tavsiyenizi göz önünde bulunacağım bir de 2. el sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz mining işi bittikten bayağı bir zaman geçti artık ekran kartı piyasası ufaktan toplanmaya başladı önerir misiniz 2. el.

2. el tavsiye etmiyorum. AMD sorunları da eskide kaldı. Bu bütçeye zar zor 3060 bulursunuz ki 6700 3060'dan daha güçlü bir kart 25 30 FPS fark var. Önerdiğim sistemi alın bence.

Intel istiyorsanız.

Kasayı Thermaltake 650W seçin.

Dediğim gibi RX 6700, RTX 3060'dan çok daha güçlü bir kart.

Bu attığınız alınır işte hocam.

Haklısınız kart konusunda formlarda vs. mad ekran kartlarında sıkıntı olduğuna dağir bir şeyler okudum ancak AMD ekran kartlarını biraz daha araştırmam lazım her gün bilgisayar alamıyoruz sonuçta AMD kartları bana biraz şans işi gibi geliyor ancak tavsiyenizi göz önünde bulunacağım bir de 2. el sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz mining işi bittikten bayağı bir zaman geçti artık ekran kartı piyasası ufaktan toplanmaya başladı önerir misiniz 2. el.

Pek bilmiyorum hocam fakat AMD ekran kartları çok ucuz 2. el tavsiye ederim.

Önermem. Sıfır bir sistem alın sonuçta bir kere alıyorsunuz.

Bu sistem iyi değil hocam Ryzen 5 5500 fiyatına göre iyi bir işlemci değil onun yerine i3 12100Fli sistem bakılsa daha iyi olur ayrıca Sapphire markası kullanan arkadaşım var hep hata yiyorum diyor ama yine de alınır kasa Rampage marka Rampage'yi kimse tavsiye etmiyor 1 2 yıla bozulma riski çok yüksek.
arkadaşınız kullandığı kart serisi nedir tam olarak

Kasayı değiştirdiğim taktirde monitör için bütçem çok sınırlanıyor ancak bütçemi bir daha gözden geçirip önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum tavsiye için teşekkürler.
Hocam bütçenizi 21k yapmaya çalışın ve önerdiğim İntel sistemin kasasını thermaltake yapıp attığım monitörü alın. Hatta monitörü şimdi sipariş verin. Dün 4400 liraydı. Bugün indirimde sanırım indirim bitmeden alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı