Link atarmısın rica etsem ?
Bu RAM CL 16 değil hocam. Aşağıdaki detaylarda 18 yazıyor ve başka sitelerdeki ilanlarda 18. Büyük ihtimalle yanlış yazmışlar.
Merhaba,
Yeni topladığım sisteme 3600 MHz ve düşük CL değerine sahip ram arıyordum ve paylaştığınız ürünü gördüm,tam istediğim düzeyde.Soruma gelirsek amazon'dan nasıl getirtebiliriz,bunun için bir makale var mıdır? Teşekkürler şimdiden...
Teşekkür ederim, siparişi verdim, tahmini teslimat 23 aralığı gösteriyor.Umarım fazlası olmazDirekt alıyorsun dostum zaten gümrük vergisini ekleyip gönderiyor Türkiye'ye. Yarın teslim olarak gözüküyor. Bakalım 21 kasımda hb den verdiğim siparişten önce teslim edecekler herhalde. Bu arada banka kartı kullanma direkt kredi kartıyla al.
Ek olarak Anakart uyumluluk listesinde model numarasına göre ürün yok ama Bir üst modelinde ki ram modelinde CL ve voltaj değerleri aynı. Umarım bi sorun yaratmazTeşekkür ederim, siparişi verdim, tahmini teslimat 23 aralığı gösteriyor.Umarım fazlası olmaz![]()
Teslim tarihini çoktan geçti bile.16 Aralıkta gelmesi gereken Ryzen 3600 işlemci de hala gelmedi (hepsiburada) ram'den nedense pek umudum yok.Direkt alıyorsun dostum zaten gümrük vergisini ekleyip gönderiyor Türkiye'ye. Yarın teslim olarak gözüküyor. Bakalım 21 kasımda hb den verdiğim siparişten önce teslim edecekler herhalde. Bu arada banka kartı kullanma direkt kredi kartıyla al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.