16 GB 3000 MHz CL16 RAM vs 16 GB 3600 MHz CL18 RAM

Breived

Centipat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Corsair marka, 16 GB 3000 MHz CL16 RAM 400 TL gibi bir fiyata geliyor.

Ama yine Corsair marka 3600 MHz CL18 600 TL gibi bir fiyata geliyor.

Hangisini seçmek daha mantıklı olur?

images.jpeg

Ufak bir OC ile 3600MHz ve CL16 deneyebilirsin.
3000MHz CL16 ile 3600MHz CL19 hemen hemen denk

Bu RAM CL 16 değil hocam. Aşağıdaki detaylarda 18 yazıyor ve başka sitelerdeki ilanlarda 18. Büyük ihtimalle yanlış yazmışlar.

Merhaba,

Yeni topladığım sisteme 3600 MHz ve düşük CL değerine sahip ram arıyordum ve paylaştığınız ürünü gördüm,tam istediğim düzeyde.Soruma gelirsek amazon'dan nasıl getirtebiliriz,bunun için bir makale var mıdır? Teşekkürler şimdiden...

Direkt alıyorsun dostum zaten gümrük vergisini ekleyip gönderiyor Türkiye'ye. Yarın teslim olarak gözüküyor. Bakalım 21 kasımda hb den verdiğim siparişten önce teslim edecekler herhalde. Bu arada banka kartı kullanma direkt kredi kartıyla al.

Merhaba,

Yeni topladığım sisteme 3600 MHz ve düşük CL değerine sahip ram arıyordum ve paylaştığınız ürünü gördüm,tam istediğim düzeyde.Soruma gelirsek amazon'dan nasıl getirtebiliriz,bunun için bir makale var mıdır? Teşekkürler şimdiden...

AMD kullanıyorsanız 3600Mhz daha iyi olacaktır. Ama Intel kullanıyorsanız 3200Mhz'de işinizi çok rahat görecektir.

Direkt alıyorsun dostum zaten gümrük vergisini ekleyip gönderiyor Türkiye'ye. Yarın teslim olarak gözüküyor. Bakalım 21 kasımda hb den verdiğim siparişten önce teslim edecekler herhalde. Bu arada banka kartı kullanma direkt kredi kartıyla al.
Teşekkür ederim, siparişi verdim, tahmini teslimat 23 aralığı gösteriyor.Umarım fazlası olmaz :)
Teşekkür ederim, siparişi verdim, tahmini teslimat 23 aralığı gösteriyor.Umarım fazlası olmaz :)
Ek olarak Anakart uyumluluk listesinde model numarasına göre ürün yok ama Bir üst modelinde ki ram modelinde CL ve voltaj değerleri aynı. Umarım bi sorun yaratmaz
Teslim tarihini çoktan geçti bile.16 Aralıkta gelmesi gereken Ryzen 3600 işlemci de hala gelmedi (hepsiburada) ram'den nedense pek umudum yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı