16 GB DDR4 sistemi yükseltme önerisi

Öneriniz için teşekkürler hocam AM5 ve DDR5 ürünlerin piyasa fiyatlarindan haberim pek yoktu gerçekten söylediğiniz gibi SSD RAM ve anakart yükseltmesi yapmamla aynı fiyata denk geliyor ama şu anda nedense anakart değişimi yapmama pek gerek olmadığını düşünmeye başladım zaten değiştirmek istememin sebebi önceki anakarttan çıkacak SSD'yi kullanabilmek içindi ama en kötü 2 TB SSD ve DDR4 2x16 RAM yapabilirim.

Sizin sölediğinizde mantıklı. 2 tane M.2 slotlu bir anakart almayın bence DDR4'te. Baksanıza B650M 3600 iken B550M 4200.
 
Sizin sölediğinizde mantıklı. 2 tane M.2 slotlu bir anakart almayın bence DDR4'te. Baksanıza B650M 3600 iken B550M 4200.

Bunun sebebi nedir hocam bilginiz var mı geçenlerde DDR4 ve AM4 üretimi azaldığı için fiyatların yükseldiğini görmüştüm bununla bağlantısı var mı acaba?
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı