- Makaleler
- 5
Flash bozuk değilse, ISO da soğlamsa sorun olmaz.Ama riskli bi durum degil mi eger Windows 10 yarıda kalirsa geri dönüşü olmayabilir
Çok küçük bir ihtimal yani.
Bu arada sistem UEFI mı?
Flash bozuk değilse, ISO da soğlamsa sorun olmaz.Ama riskli bi durum degil mi eger Windows 10 yarıda kalirsa geri dönüşü olmayabilir
Kurulumu doğru adımlarla yaparsanız riskler ortadan kalkar hocam. Mutlaka ve mutlaka atılan videolarda ki adımları uygulayın. Bunu yaparken flash belleğinizin içinde ki dosyaların gideceğinden haberdar olmanız da fayda var. Kurulum esnasında oluşabilecek herhangi bir sorunu ortadan kaldırmak için Windows 10 ISO dosyasını RUFUS yazılımı ile USB belleğinize yazın sorun çıkartma olasılığı yok diyebilirim.Ama riskli bi durum degil mi eger windows 10 yarıda kalirsa geri dönüşü olmayabilir
Anakart : AMD Athlon (tm) II ×4 (2.6 GHz) processor sence destekler mi ?Sistemin UEFI destekli mi? Anakartının modeli ne?
Cok tesekkur ederimKurulumu doğru adımlarla yaparsanız riskler ortadan kalkar hocam. Mutlaka ve mutlaka atılan videolarda ki adımları uygulayın. Bunu yaparken flash belleğinizin içinde ki dosyaların gideceğinden haberdar olmanız da fayda var. Kurulum esnasında oluşabilecek herhangi bir sorunu ortadan kaldırmak için Windows 10 ISO dosyasını RUFUS yazılımı ile USB belleğinize yazın sorun çıkartma olasılığı yok diyebilirim.
Anakart : AMD Athlon (tm) II ×4 620 processor (2.6 GHz ) sizde UEFI destekler miFlash bozuk değilse, ISO da soğlamsa sorun olmaz.
Çok küçük bir ihtimal yani.
Bu arada sistem UEFI mı?
Hocam o işlemcinin ismi. Windows bazen anakart ismini görmeyince garip şeyler yazabiliyor. Sisteminizin UEFI olarak kurulup kurulmadığını anlamak için Windows Tuşu+R tuşuna basıp "msinfo32" yazın Sistem Özeti bölümünden sağ kısımda bir sürü yazı çıkacak o yazılar arasından BIOS Değeri adlı bir yazıyı bulun UEFI yazıyorsa işletim sisteminiz UEFI olarak kurulmuştur ve haliyle UEFI destekliyordur. Anakart modelini bilmeden kesin bir biçimde konuşamam hocam bu dediğim yöntem işletim sisteminizin hangi yöntemle kurulduğunu anlamanızı sağlıyor sadece.Anakart : AMD Athlon (tm) II ×4 (2.6 GHz) processor sence destekler mi ?
Cok tesekkur ederim
BİOS surumu ve Tarihi diye bisey var Award Software İnternational , Inc yaziyorHocam o işlemcinin ismi. Windows bazen anakart ismini görmeyince garip şeyler yazabiliyor. Sisteminizin UEFI olarak kurulup kurulmadığını anlamak için Windows Tuşu+R tuşuna basıp "msinfo32" yazın Sistem Özeti bölümünden sağ kısımda bir sürü yazı çıkacak o yazılar arasından BIOS Değeri adlı bir yazıyı bulun UEFI yazıyorsa işletim sisteminiz UEFI olarak kurulmuştur ve haliyle UEFI destekliyordur. Anakart modelini bilmeden kesin bir biçimde konuşamam hocam bu dediğim yöntem işletim sisteminizin hangi yöntemle kurulduğunu anlamanızı sağlıyor sadece.
Orayı ekran görüntüsü at.BİOS surumu ve Tarihi diye bisey var Award Software İnternational , Inc yaziyor
BIOS Modu yazması lazım hocam karşısında ki değer ya "UEFI" ya da "Eski" yazması lazım.BİOS surumu ve Tarihi diye bisey var Award Software İnternational , Inc yaziyor
BIOS Modu yazması lazım hocam karşısında ki değer ya "UEFI" ya da "Eski" yazması lazım.
Orayı ekran görüntüsü at.
Tesekkur ederimGarip bir biçimde her sistemde yazılı olan BIOS Modu veya değeri sizin sisteminizde yazmıyor. Anakartınızın modeli yazıyor ama Gigabyte GA-MA770-UD3, AM3 soket bir anakart kullanıyorsunuz. Bu anakartın UEFI destekleyip, desteklemediğini bilmiyorum ama kurulum esnasında bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Çok eski anakartlı sistemlere dahi Windows 10'u USB'den kurdum hepsi gayet sorunsuz biçimde kurulumu tamamladı. Anakartınızın tüm incelemelerine baktım UEFI destekleyip desteklemediği hakkında kesin bir bilgi bulamadım ama sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.