16 GB RAM gerekli mi?

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Ben kararsız kaldım arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 600 TL'ye RAM mi alayım yoksa o paraya mekanik klavye, anakart ve işlemci sogutucu su mu? Ayriyeten kasada güzel gözükmesi için LED mi? Sistemimde 8GB DDR3 1600Mhz RAM var, GTX970 ekran kartı var. 8GB RAM ne kadar yeter uzun vadede? Durumum olmayacağı için uzun vadede dedim. Zaten ben öyle Ghost Recon Wildlands, Watch dogs 2 falan oynamayacağım. 16GB RAM gerekli midir? Oynadigim oyunlar DayZ, GTA5, CS:GO falan. 1080P 60Hz oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda, bahsettiğin oyunlar için 8 GB RAM bellek yeterli, oyunla beraber arka planda başka bir kaynak tüketimi söz konusu olmazsa elbette. Uzun vadede elbette bu değer kurtarmamaya başlayıp, en üst grafik ayarlarında bellek yetersizliği nedeniyle anlık takılmalar yaşatmaya başlayacaktır.
Yine de şu an için 8 GB bellek yeterli bir miktar.

Sen klavyeni - fareni - işlemci soğutucunu hallet, kullanmayacağın miktarlarda belleğe boş yere para harcama. Çok lazım olursa 2-4 GB daha alırsın ikinci el, para bile değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı