16 GB RAM gerekli mi?

Olsun, ben yine de belirttim durumu Rıza baba. :) Hazır görmüşken yazayım dedim. :) Yoksa kötü mü ettim? :)
Niye kötü edesin iyi ettin tabi :) Ben yalnızca oynayacağı oyunlara odaklanarak cevap verdim.
Kullanacağı bir şeylere para harcasın en azından :)
 
8 GB RAM'im var. Fallout 4'te bazen ani droplar yiyorum. Bilmiyorum RAM kaynaklı mıdır ama yatırımcı adamım diyorsan 16'lık al gitsin.
FPS düşüşü gibi değil de direkt olarak oyunda yarım saniyelik takılmalar yaratıyorsa ve bu ilk açılışta da dahil olmak üzere sürekli devam ediyorsa belleklerle alakalıdır. Fallout 4 de küçük bir oyun değil, bellek tüketimi mutlaka olacaktır.

Konuyu açan arkadaşa gelirsek ; 8GB belleği varmış zaten. 4GB daha eklesin kafası rahat olsun ilerisi için, böyle ortak bir noktada buluşalım :) Geri kalan parayla yine isteklerini yerine getirmeye yeter galiba.
 
GTX 970'in yaninda kısa sürede 8 GB RAM yetersiz kalır bence. Slotlardan bir tanesini yükseltin, diğerini sonra yükseltirsiniz. Paran mı var derdin var. GTX 460 HD olarak 4GB RAM ile sıfır sıkıntı GTA 5 oynuyorum :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Ancak benim bir sorum olacak. Anakartım iki slot ben 8GB RAM alsam 4GB ve 8GB olarak tek kanal çalışır mı? İşlevli olur mu?
 
Artık gerekli, yeni nesil oyunların çalışma durumunda daha çok rastgele bellek (RAM) alanı harcıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı