16 GB RAM - GTX 1050 vs 8 GB RAM - GTX 1050 Ti / GTX1650/ GTX1660 Ti

1050ti ile bf5 oynarsın ama en düşük ayarlarda gibi olur 1920x1080 60fps olmaz yani. Öbür sistemide alsan 8gb ram arkadasların dediği gibi yetersiz kalıyor ve ben her gün 4-5 saat işten gelince Battle Field 5 oynuyorum multi player. Rx590 ve 16gb ram ile 1920x1080p 60fps oynuyorum ortalama sıcaklık kasada 72 derecelerde ekran kartı dahil kasamda 10 fan var.Sen düşün oyunun optizamasyon sistemini :) ama önerim hiç bir şekilde 1050ti falan alma, o kartlar çok eskidi dostum very low ayarlarda oynarsın yeni çıkacak oyunları.

Masaüstü 750 Ti, laptop 1050'den fazla bile alabilir hiç şaşırmam. Üstüne gidip baksak en ucuz 1050 laptop 3 bin civarlarındadır. Yazık.

3.000 olsa yine iyi :D Şu an en ucuzu 3.900 olarak Asus FX505DD o da baya bir indirimde olduğu için. Bu arada bu bilgisayarda Max Q var dediler FPS nornalden daha düşükmüş. Bilen varsa açıklarsa sevinirim.

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Gtx 1660 ti ekran kartı laptoplarda nasıl bulunuyor mobil versiyon olarak mı ? (Max Q) Mobile max q versiyonları için puanlamalar düşük gpu sitelerinde. Bu max q olayı nedir ?

Bir de gtx 1660 ti amd ryzen 5 3550 işlemci ile çalışır mı ?

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Gtx 1660 ti ekran kartı laptoplarda nasıl bulunuyor mobil versiyon olarak mı ? (Max Q) Mobile max q versiyonları için puanlamalar düşük gpu sitelerinde. Bu max q olayı nedir ?

Bir de gtx 1660 ti amd ryzen 5 3550 işlemci ile çalışır mı ?

max-q kırpılmış versiyon oluyor. Yani biraz daha düşük performanslı. Alacağınız modeli biraz araştırmanız gerekli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı