16 GB RAM ile FPS farkı sadece 30 arttı

• Konuyu başlatan onur63
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 496
Bütçe
1200
Çok iyi hele hele masaüstü sistem için.
Çift slot RAM daha çok laptoplarda yüksek performans artışına sebep oluyor. Sizde olması gerekenden bile çok olmuş.

Çift kanal besleme açtın, 2200G'den %30 ek performans çıkarmışsın daha ne olsun. %10-15 fark için 10K dökenler var.
Ama benim beklediğim performans 150 FPS altına inmemesi youtubede aynı sistemde 150 üstü FPS alıyor o nasıl oluyor

Tabii ki değer zaten bu kadar fark oluşuyor genellikle tek kanal çift kanal farkları arasında. Ayrıca RAM'inizi de yükseltmiş oldunuz bu oyun dışında birden fazla işlemi daha rahat yapabilmenize olanak sağlıyor.
Peki bunu iade edip 2.el 1600af alsam daha mı iyi olur

XMP açık olarak kullanıyorsunuz umarım.
Evet xmp açık

Ama benim beklediğim performans 150 FPS altına inmemesi youtubede aynı sistemde 150 üstü FPS alıyor o nasıl oluyor

Peki bunu iade edip 2.el 1600af alsam daha mı iyi olur

Evet xmp açık

Alacaksan 3300X almaya çalış. Yoksa 3100 alabilirsin.

Performansı belleklere manuel overclock yaparak arttırabilirsin.

Ekran kartın varsa APU işlemci almanın pek bir anlamı yok. İade edip daha iyi bir işlemci alman mantıklı olur.
Rx 570 var

Ekran kartın varsa APU işlemci almanın pek bir anlamı yok. İade edip daha iyi bir işlemci alman mantıklı olur.
Baktım 3100 alırsam artı 16gb ram ile 40 FPS fark var 130 FPS oyunlarda drop fln sorun yaratır mı uzun süre ellemek istemiyorum oynadığım bazı oyunlar cs,valorant,PUBG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı