16+8 olursa dual-channel çalışmaz. Yani bir hiç yapmış olursun. Saçma bir hareket olur. Çok istiyorsan bir 16GB daha tak bir işe yarasın. Onun yerine zamanında eli yüzü düzgün bir ekran kartı alsaydın hocam Rx570 nedir? Intel dahili ekran kartı kullanıp para biriktirirdim ben olsam. 1000 liramı çöpe atarım o kartı almam. Hastalık sebebi.
16+8 olursa dual-channel çalışmaz. Yani bir hiç yapmış olursun. Saçma bir hareket olur. Çok istiyorsan bir 16GB daha tak bir işe yarasın. Onun yerine zamanında eli yüzü düzgün bir ekran kartı alsaydın hocam Rx570 nedir? Intel dahili ekran kartı kullanıp para biriktirirdim ben olsam. 1000 liramı çöpe atarım o kartı almam. Hastalık sebebi.
16+8 olursa Dual-Channel çalışmaz. Yani bir hiç yapmış olursun. Saçma bir hareket olur. Çok istiyorsan bir 16 GB daha tak bir işe yarasın. Onun yerine zamanında eli yüzü düzgün bir ekran kartı alsaydın hocam RX570 nedir? Intel dahili ekran kartı kullanıp para biriktirirdim ben olsam. 1000 liramı çöpe atarım o kartı almam. Hastalık sebebi.