16 GB RAM'li en ucuz sistem önerisi

720905

Picopat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi bir sistem toplamak istiyorum en az 16 GB RAM ileride 32 GB de çıkarmak istiyorum. Ekran kartı çok önemli değil belki ileride ekleyebilirim. Uygun fiyatlı sistem önerinizi bekliyorum.

@rexxz Hocam çok teşekkür ederim muhteşem dediğiniz için aslında pek sistemden anlamam ama bunu önermek istedim arkadaşa bende çalışıp alacağım. Yani ilk kez biri beğendi sistem önerimi normalde kötü sistemler önerdiğim için herkes beğenmedim atardı.

Son düzenleme:
@rexxz hocam çok teşekkür ederim muhteşem dediğiniz için aslında pek sistemden anlamam ama bunu önermek istedim arkadaşa bende çalışıp alacağım. Yani ilk kez biri beğendi sistem önerimi normalde kötü sistemler önerdiğim için herkes beğenmedim atardı.

Bu fiyata 2K kartını önermeniz çok güzel size önerim bu sistemi kaçırmayın.

Ne demek hocam hayırlı forumlar.
Yani ben biraz tedirgin oluyorum hocam sistem paylaşırken belki yanlış sistem paylaşırım diye yanlış sistem paylaşıncada arkadaşlar hemen abanıyor beğenmedim tuşuna siz beğendiğinizi görünce çok sevindim bu sistemi bende alacağımı düşündüğüm için arkadaşa önerdim sistemlerden pek anlamam.

Yani ben biraz tedirgin oluyorum hocam sistem paylaşırken belki yanlış sistem paylaşırım diye yanlış sistem paylaşınca da arkadaşlar hemen abanıyor beğenmedim tuşuna siz beğendiğinizi görünce çok sevindim bu sistemi bende alacağımı düşündüğüm için arkadaşa önerdim sistemlerden pek anlamam.

Herkese açık bir forum hocam korkmadan düşüncelerinizi yazın bu bütçede en iyi sistem diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı